Καλή εβδομάδα εύχομαι ολόψυχα σε όλους και σε όλες. Ο ήλιος μπήκε στον Υδροχόο και μπορούμε να κάνουμε νέα σχέδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας,αφού όλο το 12 ζωδιακό θα ξεφύγει από πολλά προβλήματα. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να προκαλέσει λίγα θέματα στην επικοινωνία ! Η ζωή όλων των ζωδίων θα αλλάξει και χάρη στην ηρεμία και την θετική ενέργεια θα γίνουν όπως πρέπει όλα και θα έρθουν οι λυτρωτικές αλλαγές που θέλαμε.

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

Κριός

20/3-19/4

Έχετε περάσει πολλά αυτήν την περίοδο δώστε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια και βάλτε νέα θεμέλια στην όμορφη ζωή σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας και δώστε σημασία στα ερωτικά σας σχέδια,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην θετική σκέψη σας. Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας ! Στα οικονομικά σας βάλτε λίγο φρένο στις αγορές σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη στην τσέπη σας !

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε την τάση να μείνετε συντονισμένοι στους στόχους σας,  κυρίως στον ερωτικό τομέα αλλά και στον επαγγελματικό. Εργασιακά θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα και θα δείτε την επιβράβευση από τους ανώτερους σας. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας, με σκοπό την εξέλιξη σας και να βάλετε πρόγραμμα επιτέλους παρέα με το ταίρι σας, το οποίο σας δίνει την αγάπη του απλόχερα !

Δίδυμος

22/5-21/6

Ζείτε μια περίοδο με ένα ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω να σας δίνει χαρές και λύσεις σε κάθε σχέδιο σας.  Με την ορολογία ανάδρομος Ερμής δεν σημαίνει ότι έπεται καταστροφή !  Μπορεί να σημαίνει χρονοκαθυστέρηση και αυτό να σας βγει σε καλό στα επαγγελματικά σας και στα ερωτικά σας σχέδια. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και δεν θα χάσετε ! Επαγγελματικά έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας και ερωτικά βάλτε νέα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο !

Καρκίνος

22/6-22/7

Δώστε χρόνο στην σχέση σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο και θα δείτε διαφορά στην ζωή σας. Η αγάπη, ο ερωτικός τομέας και η οικογένεια σας,  σας δίνουν χαρές και δυνατές συγκινήσεις . Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με θετική ενέργεια και καλή ψυχολογία !

Λέων

23/7-22/8

Βασιλικά συναισθήματα με πολλές δυνατότητες εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας σας . Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις και μην ανοίξετε τα χαρτιά σας σε συναδέλφους και συνεργάτες. Το έντονο παρασκήνιο είναι μεγάλο. Με ηρεμία ψυχής και καθαρό μυαλό θα πετύχετε τους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο και ερωτικό τομέα . Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς και βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας . Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε θετική σκέψη !

Παρθένος

23/8-22/9

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  Όλα τα επίπεδα της ζωής σας θα δεχτούν  αλλαγές με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά. Δώστε χρόνο στον σύντροφό σας ,ώστε να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Κάντε και εσείς το ίδιο και δεν θα χάσετε ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη ψυχή σας και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού τύπου με σκοπό την άνοδο σας !

Ζυγός

23/9-22/10

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην ζωή σας,  όμως εσείς έχετε αλλά σχέδια για την βελτίωση της. Μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σας,  εσείς ωστόσο ακτινοβολείτε θετική ενέργεια και μπορείτε να ξεσκεπάσετε πολλούς ανθρώπους που σας θέλουν εκτός παιχνιδιού.  Ερωτικά παιχνίδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση σας και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας, σε ζητήματα καρδιάς και έρωτα ! Χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα,  θα ξεκινήσουν πολλά σχέδια και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην όμορφη ζωή σας.

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε μια σοβαρή πρόταση για εξέλιξη στην δουλειά σας !  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις,  με άτομα κύρους !  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς ενοχές και υπερβολές. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται καλές αλλαγές και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας , καθώς οι έξυπνες αγορές σας βοηθούν. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας. Ο ερωτικός σύντροφος είναι βράχος σε κάθε σχέδιο σας.

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας , καθώς έχετε στρώσει την ζωή σας σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα και πρέπει να βάλετε μπρος νέα σχέδια σε εφαρμογή.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε θετική σκέψη . Η οικογένεια και οι καλοί φίλοι θα σας δώσουν την απαιτούμενη αγάπη και ενέργεια για να πετύχετε τα σχέδια σας !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Μπορεί να έχετε μια γλυκιά εβδομάδα , όμως έχετε και πολλά τρεξίματα σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  αισθηματικό τομέα.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στην δουλειά και βάλτε φρένο στις άσκοπες μετακινήσεις και αγορές. Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή και θα δείτε διαφορά μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Βάλτε στο πρόγραμμα σας και λίγη γυμναστική ή μία καλύτερη διατροφή …

Υδροχόος

21/1-19/2

Μπορεί να έχετε μια γλυκιά ελαφριά εβδομάδα εσείς ωστόσο  θέλετε να κατακτήσετε την κορυφή σας και καλά κάνετε βέβαια, αφού σας αξίζει. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά και πρέπει να δώσετε σημασία στα νέα σχέδια σας , με σκοπό την ανάπτυξη σας .  Σε οικονομικό επίπεδο,  ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να χαρείτε την αγάπη όπως σας αξίζει ! Ο ήλιος ☀️ είναι σύμμαχος σας ,ώστε να φωτίσει το μονοπάτι της ζωής σας !

Ιχθύες

20/2-19/3

Ο Δίας φέρνει στο προσκήνιο πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας! Κρατήστε δίπλα σας μόνο τα καλά και βάλτε νέα θεμέλια σε εφαρμογή. Θα ήταν καλό να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες για να μην βγείτε εκτός έδρας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την πορεία του δεσμού σας ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον ηρεμήσετε και κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και των συναισθημάτων σας !

 

 

 

Astrotips

Κριός :          Ξεκαθάρισε την θέση σου στην δουλειά !

Ταύρος :        Δώσε βάση στην καρδιά σου χωρίς ενοχές !

Δίδυμος :       Άσε την ηρεμία να σε βοηθήσει …

Καρκίνος :     Η αγάπη θέλει δύο,  κάνε υπομονή στα ερωτικά σου!

Λέων :           Με ηρεμία έρχεται η επιτυχία σε όλα !

Παρθένος :    Δώσε βάση στην καρδιά σου χωρίς υπερβολές !

Ζυγός :          Πρόσεξε μην αδικήσεις καμία αθώα ψυχή !

Σκορπιός :     Δώσε σημασία στα οικονομικά σου …

Τοξότης :       Βάλε το ωραίο χαμόγελο σου είναι σίγουρη η επιτυχία !

Αιγόκερως :   Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου σχέδια θα δεις την επιτυχία !

Υδροχόος :    Ο☀️ σου δίνει χαρές και λύσεις σε κάθε σχέδιο !

Ιχθύες :        Μην γκρινιάζεις στην αγάπη , μόνο θετική ενέργεια θέλει !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος