Μια εβδομάδα ξεκινά με την επιτυχία να έρχεται σε όλα τα ζώδια.Mπορεί το τρέξιμο να είναι πολύ όπως και η κούραση σας, αλλά θα βρεθούν οι ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικονομίας… Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχουμε αυτή την περίοδο, είναι οι μετακινήσεις και οι άσκοπες σπατάλες. Με γνώμονα την ποιότητα και την καλή διάθεση σας, θα βγείτε νικητές μέσα από την καθημερινότητα !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

Κριός

20/3-19/4

Η διάθεση σας είναι μεγάλη και έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας . Κρατήστε δίπλα σας μόνο τα καλά και διώξτε τοξικούς ανθρώπους και φυσικά τις κακές συνήθειες τους. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα,  με εσάς πρωταγωνιστές και νικητές μέσα απ’ το ερωτικό παιχνίδι. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα και τα βραβεία θα είναι πολλά από όλους τους τομείς…

Ταύρος

20/4-21/5

Μπορεί να έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας,  έχετε όμως και την δύναμη να τελειοποιήσετε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στο οικονομικό τομέα.  Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και προγράμματος και μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε την πρέπουσα σημασία στα θέλω σας αλλά και στα θέλω του συντρόφου σας !

Δίδυμος

22/5-21/6

Η διάθεση σας είναι λίγο πεσμένη λόγω φόρτου εργασίας,  αλλά θα καταφέρετε πολλά αυτή την εβδομάδα.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα ! Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας . Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας,  η οποία θα γεμίσει με αγάπη και πολύ πάθος. Εγκεφαλικά παιχνίδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση,  με σκοπό την ισορροπία της ψυχής σας !

Καρκίνος

22/6-22-7

Έχετε πιεστεί πολύ από όλα τα επίπεδα της ζωής σας !  Αλλαγές έρχονται με σκοπό την εξέλιξη σας!  Χωρίς κόπο θα καταφέρετε να βγείτε νικητές μέσα από τα καθημερινά εμπόδια σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά με το χαμόγελο να επιστρέφει στα χείλη σας !  Δώστε τα ρέστα σας και θα δείτε μεγάλη διαφορά !

 

Λέων

23/7-22/8

Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω,  εσείς ωστόσο ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο !  Μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και των επαγγελματικών σας σχεδίων… Εργασιακά έχετε μυστικά ραντεβού και κρατάτε τον άσσο στο μανίκι σας ! Το έντονο παρασκήνιο υπάρχει στο προσκήνιο , όμως εσείς θα τους βγάλετε εκτός παιχνιδιού. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις ! Ήρθε η ώρα των αλλαγών !

Παρθένος

23/8-22/9

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο και βάλτε νέους στόχους σε εφαρμογή. Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται,  χάρη στην θετική ενέργεια σας και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει δυνατούς και παθιασμένους !  Δώστε ρεσιτάλ αγάπης και κάντε την κάθε μέρα σας καλύτερη. Ο τομέας οικογένεια θα σας προκαλέσει λίγο άγχος αλλά θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια καθώς η ισορροπία είναι καθ’ οδόν. Οι καλοί φίλοι θα σας βοηθήσουν με καλές συμβουλές !

Ζυγός

23/9-22/10

Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα !  Πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να βάλετε τα θεμέλια που τόσο καιρό θέλατε. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο,  με εσάς να τρέχετε σαν τον άνεμο. Δώστε σημασία σε γραφειοκρατικά ζητήματα και θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται,  όμως θέλει λίγη προσοχή στις συζητήσεις σας ! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και εσείς ακτινοβολείτε θετική ενέργεια και πάθος τρελό !

Σκορπιός

23/10-21/11

Μπορεί να έχετε μια γλυκιά εβδομάδα,  όμως το τρέξιμο είναι μεγάλο και ενδεχομένως να μην σας φτάνει ο χρόνος. Όλα τα σχέδια σας θα πάρουν σάρκα και οστά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλές χαρές και μπορείτε παρέα με το ταίρι σας να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο έτσι όπως το θέλετε !

Τοξότης

22/11-21/12

Δουλειά,  δουλειά και πάλι δουλειά…Ο τομέας εργασία παρουσιάζει άνοδο αλλά η κούραση μεγάλη. Πλέον δεν σας φτάνει ο χρόνος και προσπαθείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει Duracell,  αλλά δώστε και εσείς λίγο χρόνο στο δεσμό σας. Το ταίρι σας,  ίσως σας κάνει μερικά παραπονάκια…Η ζωή σας έχει αλλάξει αισθητά .  Με ήρεμους διαλόγους θα βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα , με σκοπό περισσότερα κέρδη και στην τσέπη σας αλλά και στην καρδιά σας !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα από την εργασία και τον οικονομικό τομέα.  Αποφύγετε περιττά έξοδα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει . Δώστε χρόνο σε κάθε νέο σχέδιο σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας αλλά και του συντρόφου σας.  Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για εσάς ! Η ψυχή σας θα ηρεμήσει και θα δείτε διαφορά σε όλα τα επίπεδα !

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους . Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς υπερβολές όμως. Με καλό διάλογο και δυνατό θέλω,  θα πετύχετε τους στόχους σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να πάρετε μια ανάσα μέσα από τον συναισθηματικό τομέα. Οι καλές φιλίες αποτελούν στήριγμα σας , για κάθε πρόβλημα όπως και στον τομέα οικογένεια θα έχετε την αισθητή βελτίωση…

Ιχθύες

20/2-19/3

Ψαράκια μου όμορφα θα ξεκινήσουν καινούργια σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  Η ζωή σας έχει αλλάξει αισθητά με σκοπό την εξέλιξη σας,  με θετικές προδιαγραφές… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας . Παρέα με το ταίρι σας θα κάνετε καινούργια σχέδια, με σκοπό την εξέλιξη σας ως ζευγάρι . Ήρθε η ώρα των αλλαγών και των σωστών επιλογών !

 

Astrotips

 

Κριός :        Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :     Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Δίδυμος :    Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Καρκίνος :   Κάνε υπομονή για αγορές !

Λέων :          Άσε τα νεύρα στην άκρη !

Παρθένος :   Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ζυγός :         Δώσε σημασία στο ένστικτο σου!

Σκορπιός :    Κάνε κλικ στην καλή υγεία !

Τοξότης :      Βάλε χαρά στην ζωή σου !

Αιγόκερως :  Μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε επηρεάσουν !

Υδροχόος :    Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Ιχθύες :         Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος