Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Όλα τα ζώδια θα περάσουν από φίλτρο όλες τις ατέρμονες σκέψεις τους και θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους έτσι όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό και ήσυχη συνείδηση. Ήρθε η ώρα για το 12ζωδιακό να βρει το καρμικό του μονοπάτι !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

Κριός

20/3-19/4

Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε καλύτερα με τους στόχους σας καθώς τα επαγγελματικά σας σχέδια δημιουργούν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις. Οι πλανήτες στέλνουν θετική ενέργεια και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με το ταίρι σας για ένα καλύτερο αύριο…

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε την ανάγκη να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό τομέα . Υπάρχουν πολλές χαρές με σκοπό κάθε σχέδιο να σας βοηθήσει στο να εξελιχθεί ο οικονομικός τομέας. Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει πολλές στιγμές πάθους αλλά και χαλάρωσης. Δώστε χρόνο στην σχέση σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο !

Δίδυμος

22/5-21/6

Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει λίγο από τις ευθύνες μέσα στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να υπάρχουν μικρά εμπόδια,  αλλά εσείς θα βρείτε λύσεις και τρόπους για να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά σας προβλήματα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και έχετε πολλές χαρές στη ζωή σας , με σκοπό την επίσημη εκδοχή του δεσμού σας !

Καρκίνος

22/6-22/7

Σημασία στα συναισθήματα σας χωρίς να φοβάστε τίποτα θα δώσετε την εβδομάδα αυτή… Φιλίες και αγάπη θα περάσουν από φίλτρο και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας . Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει δραστήριους και αρκετά γρήγορους. Προσοχή στα άσκοπα έξοδα !

Λέων

23/7-22/8

Κάντε υπομονή στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε με ηρεμία ψυχής όμως,  χωρίς να πιέσετε άλλο τον εαυτό σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε καινούργια σχέδια με σκοπό την εξέλιξη του δεσμού σας.. Δώστε χρόνο στα σχέδια σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας,  αλλά και στον τρόπο που θα κινηθεί η ζωή σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Δώστε τα ρέστα σας στην δουλειά σας κρατώντας  χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και θα δείτε τα όνειρα σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ υγείας και εργασίας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά χάρη στην θετική ενέργεια σας και θα έχετε την δυνατότητα εξέλιξης μέσα στον ερωτικό δεσμό σας.

Ζυγός

23/9-22/10

Όλα τα σχέδια σας θα πρέπει να περάσουν από φίλτρο και θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης  μέσα απ’ την εργασία σας  καθώς και μέσα απ’ τον ερωτικό σας τομέα. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα , τα οποία μπορεί να προκύψουν ώστε να μην έχετε φουρτούνες. Η καλή διάθεση σας θα είναι σύμμαχος και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχή σας και στην τσέπη σας !

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε πολλά στο κεφάλι σας… Από τον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ίντριγκες και λόγια τα οποία σας εκνευρίζουν αφόρητα. Όλα θα πάνε καλά,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και θα σας βρει λύσεις σε κάθε σχέδιο σας. Προγραμματίστε και κανένα ταξιδάκι !

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα . Δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι η τύχη είναι με το μέρος σας.  Κάντε κλικ σε κάθε σχέδιο σας,  κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και θα δείτε διαφορά στην τσέπη σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε ερωτικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα. Μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σας και να βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας παρέα με το ταίρι. Επαγγελματικά θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στο πορτοφόλι σας ! Η ψυχή σας θα ηρεμήσει με όλα τα επίπεδα της ζωής σας να δέχονται αλλαγές με θετική ανταπόκριση !

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ό, τι καλύτερο μέσα στην εργασία σας.  Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει λίγο και βάλτε νέα θεμέλια στην όμορφη ζωή σας. Όλα τα σχέδια σας δέχονται αλλαγές με σκοπό την άνοδο σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές αλλά και στα ερωτικά σας ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με σκοπό την ψυχική ηρεμία σας. Δώστε φως σε κάθε σκοτεινό μονοπάτι…

Ιχθύες

20/2-19/3

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε , καθώς Ήλιος και Δίας σας δίνουν δωράκια αγάπης. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα. Επαγγελματικά θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας με σκοπό μια προαγωγή… Ερωτικά θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε κοντά στο ταίρι σας και να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

Astrotips

 

Κριός :          Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ταύρος :       Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Δίδυμος :      Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά…

Καρκίνος :    Δώσε σημασία στα συναισθήματα σου !

Λέων :          Μην ανησυχείς για τις ίντριγκες στην δουλειά …

Παρθένος :   Ηρεμία ψυχής θέλει , όχι νεύρα !

Ζυγός :          Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Σκορπιός :     Κάνε κλικ στα ξεκάθαρα λόγια !

Τοξότης :       Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Αιγόκερως :   Ηρεμία ψυχής και σώματος θα είναι τα όπλα σου !

Υδροχόος :     Κάνε κλικ στην καλή λειτουργία του οργανισμού σου !

Ιχθύες :          Κάνε το τεστ του έρωτα με μέτρο…

 

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος