Ιδιαίτερη θα είναι η εβδομάδα αυτή , με σκοπό την επαγγελματική εξέλιξη όλων των ζωδίων. Ο Ερμής από τον Υδροχόο θα φέρει επικοινωνία και φυσικά νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής,  με σκοπό την καλλιέργεια της πάνω σε σωστά θεμέλια. Ο  Ήλιος απ’ τον Ιχθύ,  θα φέρει την φωτεινότητα μέσα στις ψυχές , αλλά πρέπει να δώσουμε προσοχή στον μπαμπά Κρόνο , που μαζί με τον Ουρανό θα φέρουν αλλαγές αιφνίδιες… Προσοχή πολύ λοιπόν στην επικοινωνία και στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας… Καλή σας εβδομάδα!

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την εβδομάδα. Δώστε σημασία στην κόπωση για να μην γίνει υπερκόπωση. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα καλό απολογισμό για τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Δημιουργούνται ευκαιρίες , όμως θα πρέπει να επικοινωνήσετε ομαλά με φίλους και συνεργάτες . Με ηρεμία ψυχής όλα θα γίνουν… Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας πάνω σε γερά θεμέλια αγάπης… Ήρθε η ώρα των καλών αλλαγών , με σκοπό την άνοδο σας !

Ταύρος

20/4-21/5

Σημαντικές στιγμές θα ζήσετε μέσα από την οικογένεια σας και τον ερωτικό σας τομέα,  αυτήν την εβδομάδα γλυκά μου φιλαράκια. Τα συναισθήματα σας είναι στο ζενίθ σας και φυσικά θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε… Ο ερωτικός σύντροφος είναι έτοιμος να σας δώσει την αγάπη του άνευ όρων. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία , καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά πολλές ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας !

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην ζωή σας τον τελευταίο καιρό ,όμως εσείς έχετε άλλα σχέδια θετικά να τακτοποιήσετε. Επαγγελματικά θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας και να γεμίσετε την τσέπη σας. Κάντε κλικ σε κάθε ευκαιρία και δεν θα χάσετε ! Ερωτικά θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τί αξίζετε στον ερωτικό σας σύντροφο. Η αγάπη και ο ξεκάθαρος λόγος θα βάλουν το δεσμό σας σε νέες βάσεις !

Καρκίνος

22/6-22/7

Η ώρα των αλλαγών ήρθε,  με σκοπό να κάνετε καλύτερη την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα της. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας.  Κάντε κλικ σε κάθε σχέδιο σας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Μην κάνετε άσκοπες αγορές και βάλτε γενικά φρένο στα έξοδα σας…Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα με σκοπό την άνοδο της ψυχολογίας σας . Όλα αλλάζουν γρήγορα και εύκολα από δω και μπρος… Κάντε νέα σχέδια παρέα με το ταίρι σας !

Λέων

23/7-22/8

Έχετε την τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας αυτή την εβδομάδα με σκοπό να κρατήσετε χαμηλό προφίλ έπειτα από συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους. Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς ενοχές και υπερβολές όμως μην ανοίξετε καινούργια κεφάλαια πριν  κλείσετε τις οφειλές με το παρελθόν σας.  Ο έρωτας στροβιλίζεται γύρω σας και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον κομμένο και ραμμένο στα σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Δώστε χρόνο στα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας.  Με υπομονή και επιμονή όλα θα γίνουν όπως πρέπει.  Ο Ποσειδώνας σας βάζει λίγες τρικλοποδιές , αλλά εσείς θα έχετε την δυνατότητα να τις ξεπεράσετε. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά…  Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Ερωτικά θα αφήσετε τα πείσματα και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην καρδιά σας !

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης στην δουλειά σας .  Με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών, θα κατακτήσετε  την κορυφή σας. Οεπαγγελματικός τομέας θέλει λίγη προσοχή,  μιας και τον τελευταίο καιρό έχετε μυαλό μόνο για τις δουλειές σας. Δώστε χρόνο στην σχέση σας , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο και μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας ! Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και μπορείτε να βάλετε θεμέλια σε όλους τους τομείς της ζωής σας !

Σκορπιός

23/10-21/11

Η ώρα της αλήθειας ήρθε με σκοπό την λύτρωση στην ψυχή σας. Ο επαγγελματικός τομέας με τις ίντριγκες και τα κακά σχόλια πλέον δεν σας αγγίζουν και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας με καθαρό μυαλό και ξεκάθαρη ματιά. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με το ταίρι σας,  αρκεί να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας σε τρίτα πρόσωπα… Δώστε τα ρέστα σας και μην φοβάστε τίποτα !

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα . Τώρα μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια με σκοπό την εξέλιξη σας. Ο ψυχικός σας κόσμος έχει τα πάνω και τα κάτω του . Επόμενο είναι να περνάτε λίγο περίεργα τον τελευταίο καιρό . Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας. Ο ερωτικός  τομέας θα λειτουργήσει ως καταλύτης στην όμορφη ζωή σας με σκοπό την γαλήνη σας !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε με τον επαγγελματικό τομέα και να βρείτε ισορροπίες στον οικονομικό σας τομέα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική σκέψη και ενέργεια στην όμορφη ζωή σας. Οι ευκαιρίες είναι πολλές,  όμως εσείς θα σκεφτείτε καλά πριν κλείσετε συμφωνίες. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά,  χάρη στην ηρεμία ψυχής σας. ‘Ολα θα γίνουν όπως πρέπει βάσει σχεδίου και προγράμματος .

Υδροχόος

21/1-19/2

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την προαγωγή σας,  με σκοπό την άνοδο στα οικονομικά σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα επικοινωνίας με το ταίρι σας. Ήρθε η στιγμή να κάνετε άνετη την ζωή σας αλλά και του συντρόφου σας , ο οποίος θα σας εκπλήξει ευχάριστα !

Ιχθύες

20/2-19/3

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες.  Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς, συνεργατών , φιλίας και οικογένειας. Ο επαγγελματικός τομέας σας απορροφά,  αλλά η επιβράβευση μεγάλη. Ο ερωτικός τομέας δε,  σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην βοήθεια του συντρόφου σας . Κάντε αλλαγές όμορφες και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην όμορφη ζωή σας !

 

 

Astrotips

 

Κριός :          Κάνε έναν καλό απολογισμό !

Ταύρος :      Δώσε βάση στα λόγια τρίτων !

Δίδυμος :     Μην αφήνεις κανέναν να παίξει με το όνομα σου!

Καρκίνος :  Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά σου …

Λέων :        Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου !

Παρθένος :  Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ζυγός :        Ηρέμησε στον ερωτικό τομέα !

Σκορπιός :   Οι αποκαλύψεις μεγάλες όπως και η καρδιά σου !

Τοξότης :      Δώσε σημασία στα μηνύματα της ψυχής και του κορμιού !

Αιγόκερως :  Μην ανησυχείς για τα επαγγελματικά,  δώσε σημασία στα θέλω σου !

Υδροχόος :   Βάλε στοπ σε άσκοπες σπατάλες !

Ιχθύες :        Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει την καλή διάθεση σου !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος