Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,  η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στον Κριό να φωτίζει το μονοπάτι του  στον ζωδιακό κύκλο , όμως ο μπαμπάς Κρόνος απ’ τον Υδροχόο,  φέρνει στην επιφάνεια τα πρέπει…Όλα θα γίνουν ομαλά , εφόσον οι πλανήτες στέλνουν θετική ενέργεια και θα βρουν ισορροπίες και λύσεις σε όλα τα ζώδια αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μπορεί να βλέπουμε ένα αλαλούμ γύρω μας , όμως θα βρεθεί η λύση και μάλιστα πολύ γρήγορα.  Πρέπει να δώσουμε σημασία σε πρακτικά ζητήματα και ξεκαθαρίσματα με καθαρό μυαλό και διάλογο από δω και μπρος όλα θα γίνουν ομαλά , όπως πρέπει εφόσον έχουμε θετική ενέργεια στην ψυχή μας…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

Η ώρα των αλλαγών ήρθε και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον Ήλιο,  αφού βρίσκεται στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και να ζητήσετε ανοιχτά την μερίδα του λέοντος. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ηρεμία ψυχής και σταθερό διάλογο με άτομα κύρους.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας,  μιας και ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία .

 

Ταύρος

20/5-21/6

Έχετε μια γλυκιά εβδομάδα με σκοπό την άνοδο σας και την επίλυση των οικονομικών σας θεμάτων… Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση, αφού τα δώσατε όλα σε όλα τα επίπεδα ,τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και ο ερωτικός σας βρίσκει παθιασμένους και ερωτικούς. βάλτε νέα θεμέλια στην ζωή σας.

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους , αλλά ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από διαπραγματεύσεις με ανταγωνιστικές διαθέσεις και συμπεριφορές.  Προσέξτε την συμπεριφορά σας,  ώστε να βγείτε νικητές μέσα από μια σειρά γεγονότων μιας και το έντονο παρασκήνιο θα φέρει στην επιφάνεια πολλά σχόλια… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα με εσάς πρωταγωνιστές !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Οι όψεις των πλανητών βοηθούν στην πρόληψη και στην θεραπεία της ψυχής σας , αλλά και του σώματος σας.  Ηρεμία και χαλάρωση θέλει και όχι πολλά νεύρα και αρνητικά συναισθήματα. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές αλλά πρέπει να προσέξετε τα έκτακτα έξοδα μέσα στην εβδομάδα σας. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει παθιασμένους και ερωτικούς.  Βάλτε νέα θεμέλια στην ζωή σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη .

 

Λέων

23/7-22/8

Έχετε την ανάγκη για χαλάρωση και ευεξία σώματος και ψυχής.  Έχετε κουραστεί ψυχικά και πνευματικά,  αλλά οι δυνάμεις σας είναι μεγάλες και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα. Ήρθε η ώρα ο μπαμπάς Κρόνος απέναντι σας,  να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και υποθέσεις. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά , αλλά μην ανοίξετε τα χαρτιά σας με σκοπό να έχετε τον άσσο στο μανίκι σας !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Η  ώρα των αλλαγών ήρθε και εσείς ακτινοβολείται χαρά και αισιοδοξία σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε με τους στόχους σας και θα βρείτε τρόπους και λύσεις σε όλα τα προβλήματα σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια παρέα με το ταίρι σας αρκεί να μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας.

 

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε ξεπεράσει πολλά εμπόδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας , όμως πρέπει να έχετε τον νου σας στο έντονο παρασκήνιο που υπάρχει στην ζωή σας.  Ήρθε η ώρα να δείτε την αλήθεια κατάματα και να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο όμως ακούστε όλα όσα έχει να σας πει ο ερωτικός σύντροφος σας. Θέλει μόνο το καλό σας…

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας , αφού ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Όλα αλλάζουν αισθητά χωρίς όμως να χαλαρώσετε λίγο από τους στόχους σας. Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας και μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και εσείς έχετε ετοιμάσει τα βέλη σας ώστε να βρείτε νέους στόχους στον επαγγελματικό τομέα . Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις,  όμως αφήστε το ένστικτο  του κυνηγού ελεύθερο , ώστε να βρείτε στόχο. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις και ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

 

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες , αφού μπορείτε να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια. Δώστε σημασία στα νέα επαγγελματικά σχέδια σας.  Ευνοούνται φυσικά χάρη στο γήινο μυαλό σας και αφεθείτε ερωτικά  αφού η γοητεία σας είναι στο ζενίθ της. Ο ερωτικός σύντροφος θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και υποθέσεις .

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ό,τι καλύτερο μπορείτε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο μπαμπάς Κρόνος στέλνει μηνύματα θετικά με πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Δώστε σημασία σε νέα σχέδια, όμως κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα συναισθήματα σας .

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα και να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας. Δώστε σημασία σε κάθε συμβουλή που θα πάρετε από φίλους και συνεργάτες και θα δείτε διαφορά στην ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει παθιασμένους και ερωτικούς, αφού έχετε την εύνοια του Δία. Δώστε σημασία στα θέλω του συντρόφου σας !

 

Astrotips

 

Κριός :         Κάνε υπομονή στα οικονομικά σου σχέδια !

Ταύρος :      Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Δίδυμος :     Κάνε ένα καλό απολογισμό στην φιλία !

Καρκίνος :   Μπορείς να πεις και κανένα όχι…

Λέων :          Η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη ! Άσε τους να λένε!

Παρθένος :   Δώσε βάση στην δουλειά σου !

Ζυγός :         Πάρε αποφάσεις για τα ερωτικά σου !

Σκορπιός :    Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Τοξότης :      Σκέψου πριν μιλήσεις !

Αιγόκερως :  Δώσε βάση στην οικογένεια σου !

Υδροχόος :   Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Ιχθύες :        Δώσε τα ρέστα σου στην δουλειά !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος