Η εβδομάδα αυτή ξεκινά δυναμικά μιας και η Αφροδίτη μπήκε για τα καλά στους Ιχθείς… Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με τον κατάλληλο ρομαντισμό,  αφού η γοητεία θα κυριαρχήσει στο προσκήνιο. Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει λίγο και όλο το δωδεκαζωδιακό θα ξεπεράσει τα όρια του με σκοπό την άνοδο και την επιτυχία… Η αγάπη θα φέρει στον ζωδιακό κύκλο την ευκαιρία να δείξει την πραγματική αξία…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον ερωτικό τομέα . Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα συναισθήματα σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα . Η Αφροδίτη θα σας φέρει την απελευθέρωση ψυχής που θέλετε για να ξεμπλοκάρει λίγο η κατάσταση… Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο . Δώστε σημασία στα σχέδια σας και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας .

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε μιας έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων που σας ήθελαν εκτός παιχνιδιού. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις,  αφού ήρθε η ώρα να πετύχετε τα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στο γήινο μυαλό σας . Ερωτικά θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τα βάσανα σας .

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Η γοητεία σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας μέσα από τον ερωτικό τομέα.  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα συναισθήματα σας.  Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις . Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους στόχους σας στο ζενίθ… Δώστε χρόνο στα σχέδια σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μέσα στην εβδομάδα σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη όμορφη ψυχούλα σας !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον ερωτικό τομέα . Αφήστε τα συναισθήματα σας ελεύθερα χωρίς να φοβάστε τίποτα άλλο.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική σκέψη. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν την τιμητική τους , αφού το όνομα σας φιγουράρει έντονα. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες .

 

Λέων

23/7-22/8

Η αξία σας είναι στο ζενίθ της. Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας χωρίς να φοβάστε τίποτα.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και οι όψεις της Αφροδίτης σας κάνουν δώρο τον έναν και μοναδικό έρωτα… Κάντε κλικ στα νέα σχέδια σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε θετική ενέργεια και καλές σκέψεις… Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα όπλα σας όπως πρέπει…

 

Παρθένος

23/8-22/9

Μια γλυκιά εβδομάδα ξεκινά με εσάς πρωταγωνιστές , αφού η Αφροδίτη είναι στο απέναντι ηλιακό σας σπίτι… Κάντε κλικ στην εικόνα σας και θα  μπορείτε να εισπράξετε τα δώρα του έρωτα… Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και πανηγύρια,  αφού η θετική ενέργεια σας είναι στο ζενίθ της. Όλα θα στρώσουν γρήγορα χωρίς υπερβολές ! Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στον οικονομικό τομέα .

 

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας ήρθε και μπορείτε να πείτε περίτρανα και κανένα όχι αφού μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στο επαγγελματικό τομέα.  Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις,  αφού το έτερον ήμισυ θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και υποθέσεις. Ήρθε η ώρα να πετάξετε κάθε τι περιττό και να πάρετε αποφάσεις για το νέο πρόγραμμα σας .

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον ερωτικό τομέα . Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα συναισθήματα σας,  χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την νέα αναζήτηση εργασίας και θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε οικονομικό επίπεδο. Η ζωή σας θα φέρει σε ένα καλύτερο κανάλι με σκοπό την εξέλιξη σας σε όλα τα επίπεδα .

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η γοητεία σας,  χωρίς να φανώ υπερβολικός , θα είναι στο ποιο γλυκό σημείο της… Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με σκοπό την εξέλιξη σας σε όλα τα επίπεδα. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους στόχους σας κυρίως στον οικονομικό τομέα να φέρνουν λυτρωτικές αλλαγές. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε με τους στόχους σας καλύτερα… Ο ερωτικός τομέας όμως σας δίνει χαρές και δυνατές συγκινήσεις αφού η λάμψη σας είναι σαν τον ήλιο.

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η ώρα της αλήθειας ήρθε για εσάς και όλα όσα σας προβληματίζουν… Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Όλα θα γίνουν με ηρεμία ψυχής και βάσει σχεδίου θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια που σας προβληματίζαν . Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε την διάθεση σας στα ύψη. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά, με σημαντικές εξελίξεις στην καρδιά σας.  Η ψυχολογία σας είναι σε καλό δρόμο και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας .

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Δώστε τα φώτα σας στον επαγγελματικό τομέα και οι διακρίσεις σας μεγάλες και τρανές… Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τα σχέδια σας να ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας και τον καλό χαρακτήρα σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο . Δώστε σημασία στα θέλω σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα και θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά σας προβλήματα.

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Η διάθεση σας είναι μεγάλη και έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας . Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο βάθος του τούνελ… Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας . Η Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξετε την πραγματική αξία σας !

 

 

Astrotips

 

Κριός :          Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :       Έχε το μυαλό στην δουλειά σου !

Δίδυμος :      Δώσε βάση στην δουλειά !

Καρκίνος :    Κάνε κλικ στην καλή λειτουργία της ζωής σου !

Λέων :           Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει την καλή διάθεση !

Παρθένος :    Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Ζυγός :          Δώσε βάση στα θέλω σου !

Σκορπιός :    Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου σχέδια !

Τοξότης :      Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε !

Αιγόκερως : Μην ανησυχείς για τα επαγγελματικά σου σχέδια !

Υδροχόος :   Μην ανησυχείς για τα επαγγελματικά σου !

Ιχθύες :          Δώσε βάση στην ερωτική σου ζωή !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος