Χρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και χαρά σε όλους σας!  Eύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο στην ζωή σας …Η δύναμη και το θάρρος να μην λείπει ποτέ από την ζωή σας και το αστέρι της Βηθλεέμ να φωτίσει τις ψυχές σας αυτό το διάστημα… Όλα τα ζώδια είναι καλό να προσευχηθούν και να συνδεθούν με το σύμπαν. Οι ευχές αυτές τις μέρες γίνονται πράξη… Με θετική ενέργεια και σκέψη θα πετύχετε αυτό που θέλετε! Η τελευταία βδομάδα του χρόνου διώχνει την άρνηση, την κακία και κάθε τι μίζερο. Οι αλλαγές είναι για το καλό όλων… Από δω και εμπρός το νέο έτος θα φέρει επιτέλους τις ισορροπίες και το χαμόγελο στα χείλη… Οι όψεις των πλανητών θα φέρουν και πάλι την γαλήνη σε όλο τον πλανήτη μέσα από τόσες μπόρες που πέρασαν… Καιρός λοιπόν για τις λιακάδες κυρίως στην ψυχή… Καλή εβδομάδα και θέλω φέτος πολλά χαμόγελα, υγεία και κάθε στόχος να γίνει πράξη !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

Κριός

20/3-19/4

Η τελευταία βδομάδα του χρόνου διώχνει κάθε είδους αρνητικά συναισθήματα και άτομα από την ζωή σας ! Θα πρέπει να δώσετε σημασία στα θέλω σας χωρίς να φοβάστε τίποτα ! Ο απολογισμός σας είναι δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος…Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο…

 

Ταύρος

20/4-21/5

Πολλές ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία της ζωής φέρνει η τελευταία βδομάδα του χρόνου… Διώξτε φοβίες και πάρτε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον και ένα 2021 κλασσικά ανώτερο από το 2020. Η πειθαρχία, η αγάπη η οικογένεια και ο ερωτικός τομέας είναι τα όπλα σας, για να συνδεθείτε καλύτερα με το σύμπαν !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Δώστε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια … Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία της ζωής .Δεν σας φτάνει ο χρόνος μιας και δέχεστε συνέχεια προτάσεις για τραπέζια με φίλους και οικογένεια. Βρείτε χρόνο για όλους και για όλα ! Ο έρωτας στροβιλίζεται γύρω σας με σκοπό να έρθετε ποιο κοντά στην αγάπη…

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η   εβδομάδα σας είναι λίγο πεσμένη λόγω συνθηκών μέσα από την εργασία σας…Η κόπωση γίνεται υπερκόπωση. Αφήστε το ένστικτο σας να οδηγήσει και να βρει λύση σε όλα τα επίπεδα. Η τελευταία βδομάδα του χρόνου διώχνει κάθε αρνητικό άτομο από κοντά σας. Καιρός για αποφάσεις και ένα νέο μέλλον !

 

Λέων

23/7-22/8

Η ώρα της αλήθειας ήρθε ! Σαν σωστός βασιλιάς θα δείξετε στο βασίλειο σας τι πάει να πει ηγέτης! Ήρθε η ώρα να φύγουν κάποιοι καλοθελητές και να έρθουν οι σωστοί άνθρωποι που θέλουν το καλό σας…Η τελευταία βδομάδα του χρόνου φέρνει την αρχή του θρύλου σας, με σκοπό μόνο την επιτυχία σας !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε μια γλυκιά εβδομάδα με υγεία και χαρά. Η οικογένεια σας είναι στήριγμα σε κάθε βήμα σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή απόλαυση του… Δώστε αγάπη και θα πάρετε δωράκια συμπαντικά !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την οικογένειά, την δουλειά και στον ερωτικό τομέα. Η τελευταία βδομάδα του χρόνου διώχνει κάθε είδους αμφιβολία για το αν κάνατε το σωστό η το λάθος. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι πρωταγωνιστές της περιόδου !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα με χαρές και δυνατές συγκινήσεις !Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα σας. Οι αλλαγές είναι για καλό σας και πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν  πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας…Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο !Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα νέα σχέδια σας !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η ζωή σας αλλάζει γρήγορα και εύκολα Από δω και μπρος, δώστε σημασία στα απλά ζητήματα της ζωής σας. Η τελευταία βδομάδα του χρόνου διώχνει κάθε ψυχική ασθένεια και φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας με πολλές ευκαιρίες και επιτυχίες αλλά και δυνατές συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα !Αφήστε πίσω τοξικούς ανθρώπους και απολαύστε ωραίες στιγμές χαλάρωσης. Μια νέα ζωή σκιαγραφείται για εσάς !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο πριν πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, είτε είναι στην δουλειά σας είτε στον ερωτικό τομέα .Αφήστε πίσω τα παλιά και νέα σχέδια έρχονται να σας τονώσουν το ηθικό , χωρίς να φοβάστε τίποτα ! Η αγάπη είναι το φάρμακο σας ,για όλα όσα περάσατε… Κρατήστε τα καλά και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Πρωταγωνιστές της περιόδου είστε εσείς και με μεγάλη διαφορά, η σύνοδος Κρόνου-Δία έφερε στην επιφάνεια αλήθειες σε όλα τα ζητήματα της ζωής σας…Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με πολλές χαρές…Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για την ζωή σας!  Φτιάξτε βαλίτσες για ένα όμορφο ταξίδι στο μέλλον σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Τελευταία βδομάδα του χρόνου, έγιναν όλα τόσο γρήγορα που ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποτέ πέρασε η χρονιά…Βάλτε νέα θεμέλια στην ζωή σας, χωρίς συναίσθημα αυτήν την φορά και θα έχετε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας ! Με θετική ενέργεια όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε !

 

                          Astrotips

 

Κριός  :               Μην αφήσεις κανέναν να παίξει με το μυαλό σου !

Ταύρος  :            Δώσε σημασία σε επαγγελματικό επίπεδο και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά !

Δίδυμος:           Δώσε πνοή στα σχέδια σου, παίξε το παιχνίδι του έρωτα είναι για καλό σου!

Καρκίνος :       Δώσε βάση στην καρδιά σου με σκοπό να ζήσεις ανθρώπινα…

Λέων :             ‘Ερωτα θέλει η ζωή και ένα τραγούδι το πρωί…Δείξε την καλλιτεχνική φύση σου !

Παρθένος :       Οικογένεια μπλα μπλα μπλα,δείξε την φωνή σου για το καλό της δικαιοσύνης !

Ζυγός :             Μην δημιουργείς ψεύτικους εχθρούς και φαντασίες…Μίλα ξεκάθαρα !

Σκορπιός :        Δώσε σημασία στα θέλω του συντρόφου σου ! Γεννούν ευκαιρίες !

Τοξότης :         Έχεις την διάθεση και την ενέργεια να πετύχεις !

Αιγόκερως :      Διώξε ανασφάλεια και φόβο…Η εξυπνάδα σου, το όπλο σου !

Υδροχόος :       Μην αφήνεις τον περίγυρο σου να σε κατευθύνει…

Ιχθύες :           Το λάθος έγινε… μην αφήσεις κανέναν να σε κρίνει !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος