Ο Μάιος είναι ο μήνας των αλλαγών και των αισιόδοξων εξελίξεων για όλα τα ζώδια… Ο Ήλιος απ’ το τον σταθερό Ταύρο όπως και ο Ουρανός και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο θα φέρουν την υπογραφή της επιτυχίας στο 12ζωδιακό κύκλο. Ήρθε η στιγμή να παρθούν μέτρα και αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό και ήσυχη συνείδηση,  αφού αφήνουμε πίσω τα παλιά και τοξικά διαστήματα με σκοπό την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες,  αφού έφτασε ο κόμπος στο χτένι…Επαγγελματικά σχέδια δημιουργούν ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον . Δώστε χρόνο ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο σε οικονομικό επίπεδο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά με σκοπό την γαλήνη και την ευκαιρία να αποδείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο τι αισθάνεστε…

 

Ταύρος

20/4-21/5

Δώστε τα ρέστα σας στην δουλειά σας καθώς πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από πολλές ευθύνες…Οικονομικά σχέδια θα έχουν την τιμητική τους και τα σχέδια σας θα καρποφορήσουν γρήγορα…Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας αλλά και του συντρόφου σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο,  αλλά δώστε σημασία σε πρακτικά ζητήματα και συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη σας. Οικονομικά θα κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας και ερωτικά θα έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται χάρη στην θετική ενέργεια σας. Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η εβδομάδα και όλος ο μήνας θα φέρει στην επιφάνεια παλιές υποχρεώσεις και υποθέσεις που ακόμα δεν έχετε κλείσει… Βάλτε στοπ στα αρνητικά συναισθήματα και άτομα που σας χαλούν τη διάθεση. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και ο ερωτικός σας δίνει χαρές και δωράκια αγάπης ! Τα πάντα θα περάσουν από φίλτρο και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο αύριο παρέα με το ταίρι σας και τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

 

 

 

Λέων

23/7-22/8

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους.  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα καινούργια σχέδια σας με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα έχετε λυτρωτικές απαντήσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει . Η ζωή σας άλλαξε θετικά και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας. Κάντε νέα σχέδια σε ερωτικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα .

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και των συναισθημάτων σας.  Δώστε χρόνο στην σχέση σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο αυτήν την περίοδο και κάντε κλικ σε κάθε σχέδιο σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά χωρίς υπερβολές όμως.  Δώστε χρόνο στην ψυχή σας ώστε να βρείτε ισορροπίες .

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας χωρίς υπερβολές και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας . Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη…Η ερωτική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον με ανοδική τάση…

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Η διάθεση σας είναι μεγάλη και έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας . Κρατήστε δίπλα σας μόνο τα καλά στοιχεία και θα δείτε τα σχέδια σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας σε ποιότητα… Τα δυνατά συναισθήματα θα σας οδηγήσουν στην γαλήνη και την επιτυχία…

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η ώρα των καλών αλλαγών ήρθε και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο,  αλλά κρατήστε τα σχέδια σας κρυφά λόγω ανταγωνισμού… Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στα ερωτικά σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχή σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας και θα έχετε την πρέπουσα επιτυχία σε ερωτικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει νικητές με σκοπό την προαγωγή σας σε ανώτερα επίπεδα…Οικονομικά θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες αγορές,  αλλά  βάλτε στοπ στα περιττά έξοδα ! Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο,  όμως κρατήστε τον άσσο στο μανίκι σας , με σκοπό την αποφυγή εξαπάτησης από συνεργάτες !

 

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Μια γλυκιά εβδομάδα ξεκινά για εσάς με τα σχέδια σας να τα βάζετε στον αυτόματο πιλότο. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  βάσει σχεδίου και προγράμματος αλλά θέλει και καθαρό μυαλό αυτή η περίοδος. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα και το τρέξιμο θα είναι αρκετό…Ερωτικά μηνύματα θετικά θα σας φτιάξουν τη διάθεση.  Χαλαρώστε λίγο και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει…

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Κάντε νέα αναζήτηση αγορών σε θέματα σπιτιού και θα δείτε προσφορές ικανοποιητικές. Αυτήν την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα καλύτερο μέλλον για εσάς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Οι αλλαγές στον ερωτικό τομέα θα φέρουν καλά αποτελέσματα… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις σε όλα τα επίπεδα . Πολύ απλά αφεθείτε και θα δείτε διαφορά μεγάλη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας…

 

 

Astrotips

 

 

Κριός :            Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Ταύρος :         Έχεις την ευκαιρία εξέλιξης …

Δίδυμος :        Κάνε κλικ στην καλή λειτουργία του μυαλού σου !

Καρκίνος :       Κάνε το τεστ στον ερωτικό τομέα !

Λέων :              Άσε την ψυχή σου ελεύθερη !

Παρθένος :       Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Ζυγός :             Μίλησε ανοιχτά στο άτομο που θέλεις …

Σκορπιός :        Με καλή διάθεση βρες την διέξοδο !

Τοξότης :          Βάλε σχέδια σε εφαρμογή !

Αιγόκερως :      Κάνε τα ψώνια σου με όρια όμως !

Υδροχόος :        Κάνε κλικ στην καρδιά σου και στον ερωτικό τομέα !

Ιχθύες :             Δώσε βάση στα επαγγελματικά σου !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος