Φύσηξε έρωτας βοριάς… Kαλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους μας !  Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε ερωτικό επίπεδο καθώς  μπορεί ο ζωδιακός κύκλος να ξεκινήσει από το μηδέν με γερά θεμέλια… Η κάθε μορφή επισημοποίησης θα έχει την τιμητική της,  επομένως θα υπάρχει η απαιτούμενη ενέργεια,  θετική για σημαντικές εξελίξεις. Η Αφροδίτη απ’ τον Κριό θα φέρει αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και  σε αισθηματικό τομέα.  Δώστε όλοι τον καλύτερο εαυτό σας,  με σκοπό την γαλήνη σας. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας και όλα τα ζώδια θα ξεπεράσετε τους σκοπέλους…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

Δώστε χρόνο στην σχέση σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο…  Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες για τα ερωτικά σας σχέδια.  Ευνοούνται οι γνωριμίες ! Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας καθώς  η Αφροδίτη σας δίνει χαρές και φινέτσα ώστε να βρείτε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς να φοβάστε ! Αλλαγές  έρχονται με σκοπό την άνοδο σας.  Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε φιλικό τομέα και σε θέματα συνεργασιών… Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει χρόνο καθυστέρηση με σκοπό μόνο την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα ! Δώστε πνοή σε κάθε σχέδιο σας,  κυρίως στον επαγγελματικό τομέα . Αυτήν την περίοδο θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας !

 

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε για εσάς,  με σκοπό την γαλήνη σας και την καλή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Δώστε σημασία στα σημάδια του σύμπαντος και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και ο ερωτικός,  νίκες  ! Όλα στρώνουν αισθητά χωρίς υπερβολές ! Πρέπει να προσέχουμε όμως τις μετακινήσεις μας και τις επαφές με μεταλλικά αντικείμενα.  Κάντε κλικ σε ωραίες στιγμές με φίλους !

 

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε ξεπεράσει πολλά εμπόδια και αυτή την εβδομάδα θα έχετε την πρέπουσα επιτυχία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και εσείς ακτινοβολείτε σιγουριά και ασφάλεια σε συνεργάτες. Βάλτε φρένο σε άσκοπες σπατάλες και όλα θα γίνουν όπως πρέπει . Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και βάλτε πλάνο και κανένα ταξιδάκι παρέα με το ταίρι σας !

 

 

Λέων

23/7-22/8

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε στην δουλειά σας !  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από συζητήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο ,με συνεργάτες και φίλους. Ο επαγγελματικός τομέας έχει πάρει και μπορείτε να δείτε την καριέρα να απογειώνεται ! Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά με εσάς παθιασμένους και ζωηρούς . Προσέξτε την διατροφή σας και βάλτε την γυμναστική και πάλι στην ζωή σας . Δώστε σημασία στις ανάγκες σας,  χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Μπορείτε να δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πράξη κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και στον ερωτικό. Η διάθεση στο ζενίθ και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον Ήλιο. Η δουλειά σας ανεβαίνει και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.  Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας . Κάντε κλικ στην εικόνα σας και στα γήινα όνειρα σας.  Η καλή διάθεση θα είναι το όπλο σας για όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας , αρκεί να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει δυνατούς και όλα τα σχέδια σας θα πάρουν σάρκα και οστά. Ερωτικά ήρθε η στιγμή της ανταμοιβής σας,  αφού το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κοινή πορεία σας. Όλα στρώνουν αισθητά , χωρίς υπερβολές και τοξικούς ανθρώπους. Δώστε σημασία στην δημόσια εικόνα σας και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Το υδάτινο ένστικτο σας είναι στο ζενίθ του. Επαγγελματικά έχετε όλα τα εφόδια να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και η επιτυχία δεδομένη φυσικά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις αφού έχετε ηρεμήσει λίγο από τα βάσανα σας! Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας.  Χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα όλα θα κυλήσουν ομαλά , εφόσον έχετε θετική ενέργεια και σκέψη .

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας , χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και τους συνεργάτες σας.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο . Δώστε χρόνο σε κάθε σχέδιο σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας. Προσεκτικά με την οδήγηση και  ελέγξτε γαστρικά ζητήματα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά με εσάς νικητές.  Εξάλλου τα βέλη σας είναι μαγικά όπως και εσείς !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα. Όλα  αλλάζουν αισθητά χωρίς υπερβολές και φανφάρες.  Προσεκτικά με τα έξοδα και όλα θα πάνε καλά εφόσον έχετε θετική σκέψη. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα.  Μην δίνετε αφορμές για σχόλια από τρίτους και θα έχετε την επιτυχία όλη δική σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε επιτυχίες σε οικονομικό επίπεδο και σε  αισθηματικό τομέα,  όμως μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας . Ο ανάδρομος Ερμής στον ταύρο φέρνει λίγες αναποδιές,  όμως εσείς θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε όλα τα επίπεδα.  Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο,  με σκοπό την εξέλιξη σας σαν ζευγάρι με το ταίρι σας. Όλα όσα έχετε ονειρευτεί , θα γίνουν όπως πρέπει , με σωστή διαχείριση και σταθερό πρόγραμμα .

 

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Δώστε χρόνο στην σχέση σας , ώστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ σας. Ο ερωτικός σύντροφος είναι στήριγμα μεγάλο και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και ανάσες μιας και έχει κουραστεί ψυχικά πολύ. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε κάθε οικονομικό επίπεδο . Όλα στρώνουν αισθητά χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα ! Δώστε πνοή σε κάθε σχέδιο σας και δεν θα χάσετε !

 

Astrotips

 

Κριός :            Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ταύρος :         Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Δίδυμος :        Κάνε υπομονή στα οικονομικά σου σχέδια !

Καρκίνος :       Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Λέων :             Η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ήρθε στα ερωτικά κυρίως …

Παρθένος :      Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Ζυγός :           Έχεις κάτι πολύ σοβαρό στον ερωτικό τομέα ,φρόντισε να μείνει!

Σκορπιός :       Δείξε πυγμή και θάρρος …

Τοξότης :         Δώσε βάση στην καρδιά σου και στον ερωτικό τομέα !

Αιγόκερως :     Κάνε υπομονή στα οικονομικά σου σχέδια,  έρχεται η ηρεμία !

Υδροχόος :      Δώσε βάση στην δουλειά και στον ερωτικό τομέα,  με μέτρο!

Ιχθύες :           Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά σχέδια ,πάρε συμβουλές από φίλους και συνεργάτες!

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος