Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες ! Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε ερωτικό επίπεδο και επαγγελματικούς στόχους… Η υπερπανσέληνος στον Σκορπιό σε συνδυασμό με την ολική έκλειψη Σελήνης στο υδάτινο αυτό ζώδιο,  έφερε αλλαγές στα σταθερά ζώδια,  Ταύρους,  Λέοντες , Σκορπιούς και Υδροχόους,  αλλά έστειλε δύναμη και καρμικά μηνύματα σε όλο τον 12ζωδιακό κύκλο… Η επιρροή της κρατά 15 μέρες,  άρα ακόμα είμαστε κάτω απ’ την Σελήνια ακτινοβολία… Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας,  όμως πρέπει να προσέχουμε τις συζητήσεις,  μας λόγω ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο και τον Κρόνο απ’ τον Υδροχόο . Η Αφροδίτη στον Κριό όμως θα φέρει ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο μέσα στην εβδομάδα σας,  με γαλήνη και ηρεμία ψυχής και σώματος .

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

 

Κριός

20/3-19/4

Η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας ήρθε , αλλά θέλει και ηρεμία στα συναισθήματα σας.  Η Αφροδίτη σας δίνει χαρές και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τα βάσανα της καθημερινότητας σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο…  Δώστε την πρέπουσα σημασία και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές , με σκοπό την γαλήνη σας. Εκφράστε ελεύθερα τις σκέψεις σας .

 

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους ο ανάδρομος Ερμής σας έφερε προ των πυλών και οι προσωπικές σχέσεις σας,  περνούν από φίλτρο. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε φίλους και συνεργάτες με σκοπό την εξέλιξη σας,  σε όλα τα επίπεδα.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις παρέα με το ταίρι σας για ένα καλύτερο μέλλον .

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην πορεία σας με σκοπό την άνοδο και την αύξηση των εσόδων σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας,  με σκοπό την επίτευξη των στόχων σας . Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική τροχιά , αφού έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα πάντα στα ερωτικά σας θέλω… Κάντε κλικ στην εικόνα σας και στις θετικές σκέψεις .

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Δώστε τα ρέστα σας στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας . Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και συνεργάτες. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις,  αφού ήρθε η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα,  παρέα με το ταίρι σας. Αρκεί να πιστέψει η καρδιά σας ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού,  αφού η γοητεία σας είναι στα ύψη. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό και ήσυχη συνείδηση.

 

 

 

Λέων

23/7-22/8

Η  εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη , κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και στον οικονομικό. Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν τρώτε κουτόχορτο … Οι αλλαγές έρχονται με σκοπό την εξέλιξη σας και ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά,  αφού το ταίρι σας είναι το στήριγμα σας. Κάντε όνειρα και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχή σας.  Ήρθε η ώρα της ενθρόνισης σας,  αφού ο βασιλιάς ηρεμήσει λίγο από τα βάσανα !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα.  Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τα επαγγελματικά βάσανα σας και να δώσετε σημασία στα νέα σχέδια σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα με σκοπό την εξέλιξη σας. Ο έρωτας για εσάς είναι η μπαταρία σας , η οποία θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις και υποθέσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας .

 

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας,  ότι αξίζετε πολλά περισσότερα . Στον  επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις σε εργασία και σε οικονομικό επίπεδο. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δέσμευση . Με έναν καλό απολογισμό και ένα καλύτερο πρόγραμμα θα γίνουν όπως πρέπει όλα και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει με θετικό τρόπο .

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Η  ώρα της ανταμοιβής ήρθε , αφού η λάμψη σας είναι μεγάλη και η έκλειψη σας έφερε προ των πυλών στο νέο μέλλον σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας . Όλα τα επίπεδα της ζωής σας θα έχουν ανοδική πορεία. Ο ερωτικός τομέας όμως θα σας πάει σε άλλο επίπεδο και μπορείτε να βάλετε θεμέλια στην όμορφη ζωή σας . Το ταίρι σας είναι στήριγμα !

 

Tοξότης

22/11-21/12

Η διάθεση σας είναι λίγο πεσμένη λόγω φόρτου εργασίας , αλλά ο έρωτας σας φορτίζει με θετική ενέργεια και μπορείτε να ξεφύγετε από φοβίες και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε σημασία στα οικονομικά σας και βάλτε στοπ σε άσκοπες σπατάλες. Ο ερωτικός σύντροφος σας υποστηρίζει και δείχνει το ενδιαφέρον του. Δώστε τα ρέστα σας και η επιτυχία δεδομένη !

 

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο , όμως έχετε πολλές υποχρεώσεις με γραφείο κρατικά  ζητήματα. Η οικογένεια σας δίνει χαρές και απλόχερα την συμπαράσταση της .Ο  ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές στιγμές πάθους αλλά και χαλάρωσης σε ψυχικό επίπεδο . Όλα θα γίνουν με ηρεμία ψυχής και καθαρό μυαλό. Η εβδομάδα θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα .

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας από τα επαγγελματικά σας σχέδια . Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις,  αλλά δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς υπερβολές. Μπορεί το έντονο παρασκήνιο να σας χαλάσει λίγο την διάθεση,  ο Κρόνος όμως θα βάλει τους ανταγωνιστές σας στην θέση τους… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και μπορείτε να χαλαρώσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας.  Η υποστήριξη του , βάλσαμο στην ψυχή σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Ηρεμία ψυχής και πνεύματος θα έχετε αυτή την εβδομάδα,  με σκοπό την εξέλιξη σας σε επαγγελματικό επίπεδο.  Μπορεί οι υποχρεώσεις να τρέχουν,  όμως εσείς έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι αξίζετε πολλά περισσότερα. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας.  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  αλλά και στα θέλω του συντρόφου σας χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και το ταίρι σας.

 

Astrotips

 

Κριός :          Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :       Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά…

Δίδυμος :      Βάλε φαντασία στα ερωτικά !

Καρκίνος  :   Δώσε βάση στα οικονομικά…

Λέων :          Βάλε φωτιά στα ερωτικά σου…

Παρθένος :  Λογική και ευαισθησία είναι τα όπλα σου !

Ζυγός :         Δώσε βάση στα θέλω σου !

Σκορπιός :   Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Τοξότης :     Διώξε τοξικούς ανθρώπους !

Αιγόκερως : Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου …

Υδροχόος :   Δώσε βάση στα σχέδια σου !

Ιχθύες :       Κάνε υπομονή στα οικονομικά σου !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος