Μπήκαμε για τα καλά στο φθινόπωρο και ήρθε επιτέλους η εβδομάδα που θα δημιουργήσει τις βάσεις για ένα δυναμικό χειμώνα… Με την δύναμη των πλανητών που βοηθούν στην καταπολέμηση θεμάτων-  προβλημάτων θα ξεπεραστούν τα εμπόδια… Ο Άρης στέλνει την μαχητική του έλξη στον ζωδιακό κύκλο αλλά ο Ήλιος και ο Ερμής στην Παρθένο,  φωτίζουν την επικοινωνία. Η Αφροδίτη επίσης κάνει καλύτερα τα συναισθήματα,  αλλά βοηθά και στην δημόσια εικόνα όλων των ζωδίων. Αυτήν  την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά σας προβλήματα.

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

 

 

Κριός

20/3-19/4

Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας,  σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας αγαπητά μου φιλαράκια !  Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον ψυχικό κόσμο σας καθώς ,  πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο,  όμως μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες.  Ο ερωτικός τομέας όμως,  σας δίνει λύτρωση στην ψυχή σας,  αφού μεγάλο στήριγμα θα είναι ο ερωτικός σύντροφος σας !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η διάθεση σας είναι λίγο πεσμένη αυτή την εβδομάδα λόγω φόρτου εργασίας . Πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση. Δώστε σημασία σε χρηματοοικονομικα θέματα,  με σκοπό την βελτίωση του ταμείου σας. Ο επαγγελματικός τομέας θα έχει θετικές εξελίξεις και ο ερωτικός θα σας βγάλει απ’ τα αδιέξοδα. Δώστε σημασία στα λόγια του συντρόφου σας.  Εκεί κρύβονται και οι λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Η επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας,  σας δίνει ένα φλογερό σεξαπίλ και ταμπεραμέντο σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι ότι αξίζετε πολλά περισσότερα και πρέπει να γίνουν καλές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας . Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο ερωτικός όμως,  σας θέλει ελεύθερα πνεύματα και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας .  Χωρίς πίεση και υπερβολές όλα στρώνουν αισθητά !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Ιδανική επιλογή για την εβδομάδα αυτή είναι ένα καλύτερο πρόγραμμα και ένα καλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες.  Κάποια σύννεφα μαζεύτηκαν στην όμορφη ψυχή σας,  αλλά με θετική ενέργεια όλα θα φτιάξουν… Ο επαγγελματικός τομέας σας δίνει την ευκαιρία εξέλιξης,  αλλά το μυαλό πρέπει να παραμείνει στην δουλειά. Ο ερωτικός τομέας είναι για εσάς μια ψυχική όαση , αφού θα ζήσετε όμορφες και καλές στιγμές παρέα με το ταίρι σας !

 

Λέων

23/7-22/8

Τρέξιμο αρκετό και οικογένεια μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τον τελευταίο καιρό… Έξοδα μπόλικα και δουλειές σας απορροφούν , με σκοπό να τρέχετε σαν ανεμοστρόβιλος. Ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στην θέση τους και η βελτίωση στα εισοδήματα θα είναι δεδομένη. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας με ηρεμία . Όλα θα μπουν σε καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας . Κάντε έξυπνες αγορές !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Μπορείτε με τον Ήλιο,  τον Ερμή και την Αφροδίτη,  να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια !  Το γήινο μυαλό σας,  θα μαγνητίσει τις καλές ενέργειες που χρειάζεται η ψυχή σας. Ο επαγγελματικός τομέας έχει αρκετό  τρέξιμο,  όμως η επιτυχία δεδομένη !  Ο ερωτικός δε τομέας ,  σας θέλει ήρεμους και χαλαρούς και μακριά από ψυχικές πιέσεις . Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  με χαμόγελο και αισιοδοξία . Τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές , με θετική εξέλιξη και ήδη  ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο !

 

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η διάθεση σας είναι πεσμένη λόγω φόρτου εργασίας και ψυχολογικών διαταραχών. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας και κάντε επιτέλους ό, τι ευχαριστεί την καρδούλα σας. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και στον ερωτικό για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ τους. Όλα θα γίνουν με σωστό πρόγραμμα και μακριά από τοξικούς ανθρώπους που σας θέλουν εκτός παιχνιδιού !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Αγαπημένα μου φιλαράκια η εβδομάδα αυτή είναι για εσάς !  Σαν τραμπολίνο , μια πάνω μια κάτω,  αλλά με την κατάλληλη ώθηση,  θα φτάσετε στην κορυφή που τόσο σας αξίζει. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά , άλλα βάλτε στοπ στα έκτακτα έξοδα. Ο ερωτικός τομέας πάλι , σας θέλει παθιασμένους και ζωηρούς με το ταίρι σας να σας επιβραβεύει σε όλα τα επίπεδα . Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας και κάντε όμορφη την ζωή σας !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Νέα σχέδια και θεμέλια σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα  θα δώσετε αυτή την εβδομάδα με το τρέξιμο να είναι στο ζενίθ σας. Όλα αλλάζουν αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας . Επιτέλους ευνοούνται οι διακανονισμοί και οι δόσεις για περισσότερες ευκολίες. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και συζητήσεις,  με σκοπό την εξέλιξη σας σε όλα τα επίπεδα .

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε περάσει πολλά αυτήν την περίοδο με τα οικογενειακά σας θέματα να σας βγάζουν εκτός εαυτού. Θα πρέπει από δω και μπρος να βάλετε στο πρόγραμμα ξεκάθαρα λόγια και μην ανησυχείτε αν κάποιος παρεξήγησει  τις προθέσεις σας. Πρώτα εσείς να είστε καλά και μετά οι υπόλοιποι.  Επαγγελματικό άνοιγμα έρχεται να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Ο ερωτικός σύντροφος,  σας υποστηρίζει και δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι το καλύτερο στήριγμα σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σας βοηθούν οι καλοί φίλοι και η οικογένεια σας σε κάθε σχέδιο σας. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας θεμάτων.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και λυτρωτικές απαντήσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχούλα σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς υπερβολές και όλα θα  γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό και μπόλικη θετική ενέργεια !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Έχετε απομακρυνθεί από πολλούς ανθρώπους,  με σκοπό να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα. Η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και υποθέσεις σας και να ξαναβρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας. Ο επαγγελματικός τομέας σας δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης με πολλές φρέσκιες ιδέες και προτάσεις. Ο ερωτικός τομέας όμως θα σας ανανεώσει και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην καρδούλα σας. Όλα αλλάζουν αισθητά και γρήγορα με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας !

 

 

Astrotips

 

 

Κριός :             Μίλησε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σου !

Ταύρος :          Ξέφυγε από τα βάσανα τις καθημερινότητας !

Δίδυμος :         Αφέσου πνευματικά και ερωτικά !

Καρκίνος :       Κάνε υπομονή στα οικονομικά σου !

Λέων :              Άφησε το παρελθόν σου να φύγει…

Παρθένος :       Αν μπορείς ξέφυγε από την σκληρή κριτική !

Ζυγός :             Ώρες ώρες σε πιάνει μια τρέλα,  αφέσου ερωτικά !

Σκορπιός :        Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά σου !

Τοξότης :         Κάνε το τεστ σου,  αθόρυβα όμως στα ερωτικά …

Αιγόκερως :     Κάνε υπομονή στα οικογενειακά σου θέματα !

Υδροχόος :       Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Ιχθύες :            Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος