Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι !  Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε για τον ζωδιακό κύκλο !  Η  εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για όλα τα ζώδια,  ώστε να βρουν το μονοπάτι της επιτυχίας… Οι ανάδρομες πορείες των πλανητών μπορεί να φέρνουν χρόνο καθυστερήσεις σε όλα τα επίπεδα , όμως μας δίνουν την δυνατότητα να πάρουμε αποφάσεις με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση.  Ο Άρης πολιορκεί το νευρικό σύστημα μας,  όμως η Αφροδίτη και ο Ερμής θα μας δώσουν δύναμη και κουράγιο για να ξεφύγουμε από παρεξηγήσεις και δύσκολες τοξικές καταστάσεις.  Θέλει πολλή  προσοχή στις μετακινήσεις και σε επαφές με μεταλλικά αντικείμενα. Εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια γλυκιά εβδομάδα…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

 

 

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους. Η εβδομάδα αυτή είναι για εσάς λυτρωτική θα έλεγα . Με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση θα πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά με σκοπό την γαλήνη σας !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον,  κυρίως στον ερωτικό τομέα.  Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ψυχικό κόσμο σας.  Το ταίρι σας είναι διαθέσιμο για συζήτηση και οι λύσεις  καθοδόν. Επαγγελματικά  δώστε σημασία σε πρακτικά ζητήματα και βάλτε φρένο στα έξοδα σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο και το χαμόγελο σας θα επιστρέψει στα χείλη σας.  Όλα αλλάζουν αισθητά χωρίς υπερβολές και ερωτικά παιχνίδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση σας . Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και δύναμη για τοξικές ενέργειες κάποιων.  Μην αναλωθεί άλλο η όμορφη ψυχή σας !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς ενοχές και τύψεις , όμως θα δώσετε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια , τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας. Βάλτε στοπ σε τοξικά άτομα και μιλήστε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας με φίλους και συνεργάτες.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας !

 

Λέων

23/7-22/8

Ώρα για να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα βασιλιάδες μου !  Η απομάκρυνση σας από φίλους και τοξικές συμπεριφορές,  σας οδήγησε στην γαλήνη σας.  Ο επαγγελματικός τομέας σας κουράζει , αλλά σας φέρνει δώρα ο ερωτικός τομέας.  Σας δίνει όμως την δυνατότητα εξέλιξης και θα έχετε την τάση να φτάσετε στην κορυφή παρέα με το ταίρι σας !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή να σας φέρνει τα πάνω κάτω, αλλά  σας δίνει χώρο και χρόνο ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στο κοντινό μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και ο ερωτικός σας δίνει απλόχερα ωραίες στιγμές χαλάρωσης.  Δώστε τα ρέστα σας στην επικοινωνία !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας,  έχει κάνει το νευρικό σύστημα σμπαράλια.  Έχετε την δυνατότητα να βάλετε θεμέλια σε επαγγελματικό επίπεδο και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με φίλους και συνεργάτες.  Ο ερωτικός τομέας σας δίνει τη λύση,  σε κάθε ψυχικό πρόβλημα και το νέο μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό !

Θετική ενέργεια θέλει και όχι νευράκια !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Εμπειρία έχετε,  καθαρό μυαλό έχετε , καλή διάθεση θέλει και όλα θα πάνε καλύτερα. Ο επαγγελματικός τομέας σας δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης σε οικονομικό επίπεδο.  Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται χάρη στην θετική σκέψη σας. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από τα βάσανα παρέα με το ταίρι σας !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας,  αφού πλέον διώξαμε κακούς φίλους η συνεργάτες. Μαζέψτε τα κομμάτια της ψυχής σας και με θετική ενέργεια θα χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις.  Ο ερωτικός όμως,  κρύβει εκπλήξεις από τον ερωτικό σας σύντροφο !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Λίγο άγχος και στρες έχει το μενού της εβδομάδας,  όμως εσείς έχετε αλλά σχέδια για να βρείτε το κλειδί της επιτυχίας…Ευνοούνται τα μυστικά ραντεβού για δουλειά με άτομα κύρους,  μόνο μην αποκαλυφθεί ο άσσος στο μανίκι σας !  Ο ερωτικός τομέας θα σας χαλαρώσει αρκετά,  μιας και το ταίρι σας είναι ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος σας σε όλα τα επίπεδα !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αυτή την εβδομάδα,  με σκοπό να κάνετε έξυπνες αγορές και να βρείτε ισορροπίες στα επαγγελματικά σας σχέδια.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται , όμως κάποια λόγια θα φέρουν αναστάτωση σε εσάς η στον ερωτικό σας σύντροφο . Προσοχή μεγάλη σε συζητήσεις !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας.  Καλοί φίλοι σας στηρίζουν και οι συμβουλές τους,  φυλαχτό για εσάς. Ο επαγγελματικός τομέας έχει κούραση και τρέξιμο και ο ερωτικός τομέας σας δίνει την δυνατότητα εξέλιξης .  Ο ερωτικός σύντροφος,  σας υποστηρίζει και δείχνει ξεκάθαρα τι κρύβει μέσα στην ψυχή του . Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , με ξεκάθαρο μυαλό !

 

 

Astrotips

 

Κριός :           Δώσε τόπο στην οργή !

Ταύρος :        Κάνε κλικ στην εμφάνιση σου !

Δίδυμος :       Δώστε χρόνο στα ερωτικά σου !

Καρκίνος :     Κάνε το άσπρο μαύρο χωρίς υπερβολές !

Λέων:            Αδιαφορία θέλει και τα κόκαλα θα σπάσουν !

Παρθένος :    Σημαντικές αλλαγές έρχονται,  βάλε πλάνα !

Ζυγός :           Άσε τα νεύρα στην άκρη !

Σκορπιός :     Κάνε υπομονή στα ερωτικά !

Τοξότης :       Βάλε θετική ενέργεια στην καρδιά !

Αιγόκερως :  Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Υδροχόος :    Κάνε κλικ στην εικόνα σου χωρίς υπερβολές !

Ιχθύες :         Κάνε ντου στα ερωτικά σχέδια σου !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος