Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια,  μιας και Ερμής μπήκε στον γήινο Aιγόκερω.  Έτσι η επικοινωνία των ζωδίων θα περάσει  από ένα φίλτρο λογικής όπως κάνει ο Αιγόκερως και ο ‘Ηλιος  στον Τοξότη, που  φωτίζει τις ελπίδες και έχουμε ακόμα την επιρροή της πανσελήνου,  του παγωμένου φεγγαριού,  που πραγματοποιήθηκε στον αέρινο Δίδυμο. Όμως ο Κρόνος και  ο Ουρανός θα φέρουν τα πρέπει όλου του κύκλου και αλλαγές στην επιφάνεια. Ο ανάδρομος Άρης όμως , αφήνει τα φιτίλια του,  επομένως δώστε σημασία στα εκρηκτικά ξεσπάσματα. Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος…  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας !  Στέλνω την αγάπη μου και μπόλικη θετική ενέργεια …  Καλή εβδομάδα !!!

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε την κατάλληλη στιγμή , τι αξίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό τομέα . Όλα γίνονται βάσει  σχεδίου και προγράμματος καθώς  ακτινοβολείτε  θετική ενέργεια . Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με νέα σχέδια να μπαίνουν σε εφαρμογή και ο ερωτικός σας δίνει χαρές απλόχερα.  Δώστε σημασία στους χρόνους σας,  για να τα προλάβετε όλα !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η  εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις και πολλές ευθύνες,  όμως η επιτυχία δεδομένη ! Δώστε χρόνο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και όλα θα γίνουν όπως πρέπει με εσάς νικητές της εβδομάδας.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και στον ερωτικό τομέα,  αφήστε πίσω τα παλιά και φτιάξτε ένα καλύτερο μέλλον,  κομμένο και ραμμένο στα , αρέα με το ταίρι σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε πολλά πράγματα στο κεφάλι σας και νομίζετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω απ’ τα δρώμενα. Ο ανάδρομος Άρης είναι που σας στέλνει χρονοκαθυστέρηση για να πάρετε σωστές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια και να βάλετε θεμέλια στα ερωτικά σας.  Όλα αλλάζουν αισθητά  , χωρίς πιέσεις . Η ψυχή σας θα ηρεμήσει και όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  με ξεκάθαρο μυαλό και ήσυχη συνείδηση πλέον !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από τα επαγγελματικά βάσανα  σας. Σας  επηρέασε αρκετά η πανσέληνος του παγωμένου φεγγαριού και τώρα πλέον  κάντε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  οικονομικό τομέα.  Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και προγράμματος . Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας και μπορείτε την εβδομάδα αυτή να κάνετε μια ομορφιά στο ταίρι σας !

 

 

Λέων

23/7-22/8

Έχετε πλέον βάλει τα όρια σας σε κάποιους συνεργάτες η φίλους η στον τομέα οικογένεια . Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, με εσάς πρωταγωνιστές και νικητές του παιχνιδιού. Επαγγελματικά υπάρχουν κόντρες,  αλλά εσείς θα πετάξετε έναν ωραίο χαρταετό ! Ερωτικά θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο,  στήριγμα μεγάλο στο πλευρό σας !

 

Παρθένος

24/8-22/9

Η  ώρα της ανταμοιβής ήρθε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Αλλαγές έρχονται με σκοπό την άνοδο σας !  Δώστε σημασία στα θέλω σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα ! Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και τα οικονομικά σας ανεβαίνουν αισθητά .  Ο ερωτικός τομέας όμως , σας δίνει χαρές και μπόλικες δόσεις αγάπης !  Κάντε κλικ σε νέα σχέδια και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε ξεπεράσει πολλά εμπόδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !  Καιρός να δείτε τα αποτελέσματα του κόπου σας . Όλα αλλάζουν αισθητά χωρίς υπερβολές στον επαγγελματικό τομέα και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας . Ο ερωτικός τομέας δε,  σας θέλει δραστήριους και μαχητικούς αυτήν την περίοδο.  Δώστε ρεσιτάλ ερμηνείας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει . Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε καλύτερα με τους στόχους σας !

 

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.  Αυτή την περίοδο δώστε τα ρέστα σας στον επαγγελματικό τομέα και θα δείτε ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά.  Δώστε σημασία στα θέλω σας αλλά και του συντρόφου σας , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μεταξύ σας . Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές θετικές και ήρεμες !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Ο  Ήλιος στο ζώδιο σας και η Πανσέληνος στον Δίδυμο , ακόμα σας επηρεάζει,  αφού όλα τα σχέδια σας περνούν από φίλτρο,  με σκοπό να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο  επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εποχή και εσείς ακτινοβολείτε  ενέργεια.  Ο ανάδρομος Άρης όμως , απέναντι σας , θα σας κάνει λίγο νευρικούς.  Ερωτικά θα ζήσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης,  παρέα με το ταίρι σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας με θετική ενέργεια και σκέψη.  Όλα στρώνουν αισθητά , χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας.  Ερωτικά καλό είναι να διατηρηθεί ένα καλύτερο πρόγραμμα παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο,  προς αποφυγήν παρεξηγήσεων !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Κάντε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς  μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση. Πλέον θα κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας,  χωρίς τοξικούς ανθρώπους στην ζωή σας.  Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας και ο ερωτικός τομέας θα σας δώσει το καλύτερο πνευματικό βραβείο.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Έχετε ξεπεράσει τα εμπόδια σε όλα τα επίπεδα,  κυρίως στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον τομέα υγεία… Ξέρω έχετε περάσει πολλά αυτήν την περίοδο , όμως ένα νέο μέλλον ξεκίνησε για εσάς. Δώστε σημασία σε συμφωνίες και συμβόλαια. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δέσμευση ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας !

 

Astrotips

 

Κριός :           Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :        Κάνε υπομονή στα οικονομικά !

Δίδυμος :       Ηρεμία ψυχής θέλει , όχι νεύρα !

Καρκίνος :     Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Λέων :           Πέτα τον χαρταετό σου και μην σκας για τους άλλους !

Παρθένος :    Δώστε χρόνο στην σχέση σας !

Ζυγός :          Βάλτε νέα θεμέλια στην ζωή σας !

Σκορπιός :     Δώστε χρόνο στην δουλειά !

Τοξότης :       Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Αιγόκερως :   Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Υδροχόος :   Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Ιχθύες :        Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος