Μποφίλιου – Καραμουρατίδης – Ευαγγελάτος. Τα συναρπαστικά τραγούδια της πιο δυναμικής και απρόβλεπτης τριάδας, σήμερα το βράδυ σε μία μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη!

Λίγο πριν τη σημερινή sold out συναυλία Εν Λευκώ Live, στο Principal Club Theater, ο στιχουργός των επιτυχιών και γνωστός θεατρικός συγγραφέας Γεράσιμος Ευαγγελάτος μίλησε στο mycity.com.gr εγκαινιάζοντας τη στήλη #My Guest  της Δέσποινας Αυγερίδου.  

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχουμε βρει τόσους συγγενείς με τη μουσική μας! Αγαπάμε να παρουσιάζουμε το ρεπερτόριό μας στους ανθρώπους που μας ακολουθούν, γιατί βλέπουμε ότι όσο μεγαλώνουμε κι εμείς (είμαστε πια μια δεκαπενταετία ολόκληρη, ενεργοί) ωριμάζει αυτή η σχέση, βλέπουμε να έρχονται καινούριοι φίλοι, βλέπουμε να μεγαλώνουν οι άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί και να είναι ακόμη μαζί μας, είναι μια συγκινητική και δυνατή σχέση!

Το μυστικό του δεσμού αυτής της τριάδας, που παραμένει ενωμένη, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια συνταγή, είναι ότι είμαστε απολύτως ειλικρινείς μεταξύ μας, δεν καταπιέζουμε τις ανάγκες μας, ή τις ενστάσεις και τα παράπονα που έχουμε μέσα στα χρόνια ο ένας από τον άλλον. Είναι όπως πρέπει να είναι μια υγιής σχέση, είτε μιλάμε για φιλική, επαγγελματική, οικογενειακή, οτιδήποτε, οφείλουμε να είμαστε 100% ειλικρινείς αν θέλουμε να αντέξει στο χρόνο. Με τα παιδιά αν έχουμε καταφέρει κάτι, γιατί δεν έχουμε περάσει πάντα πολύ εύκολα, υπήρξαν και περίοδοι που περάσαμε φοβερές κρίσεις στις σχέσεις μας, αυτό που έχουμε βάλει πάνω από όλα είναι η ειλικρίνεια.

Στη σχέση μου με τη Νατάσα Μποφίλιου, το πρώτο πράγμα που με γοήτευσε πάνω της ήταν αυτή η θεατρικότητα για την οποία μιλάνε πια όλοι. Ένα κορίτσι δεκαεννιά χρονών που έμπαινε στο δωμάτιο και σάρωνε το χώρο με την ενέργειά της. Είναι αυτό το σπάνιο χάρισμα που έχουν κάποιοι άνθρωποι να μονοπωλούν την ενέργεια ενός δωματίου, χωρίς να κάνουν τίποτε ιδιαίτερο. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που όταν εγώ το εντόπισα στη Νατάσα ένιωσα ότι ξεκλείδωσε και πολλά δικά μου ανεξερεύνητα κομμάτια, γι’ αυτό τόσο άμεσα έγινε  δικός μου άνθρωπος και μούσα όλων των τραγουδιών που έχω γράψει μέχρι τώρα.

Ξέρουμε ότι η Θεσσαλονίκη αγαπάει αυτή τη συναυλιακή αίσθηση που προτείνουμε και χαιρόμαστε τόσο πολύ από την ανταπόκριση του κόσμου.  Είναι μια άλλη πρόταση, μια καλοκαιρινή συναυλία στην καρδιά του χειμώνα. Είναι κάτι που στην Αθήνα λειτούργησε πάρα πολύ. Είχαμε μια ανασφάλεια, έναν φόβο, αλλά είμασταν τόσο σίγουροι ότι θέλουμε να το κάνουμε, θα το διαπιστώσουν και όσοι έρθουν απόψε να μας δουν, η ενέργεια είναι πραγματικά ηλεκτρική, είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από το να παρακολουθήσεις ένα πρόγραμμα σε μία μουσική σκηνή. Αφαιρέστε από το μυαλό σας τα τραπέζια, τους μετρ, τους σερβιτόρους, την κατανάλωση αλκοόλ και κρατήστε τη χαλαρότητα που έχει μια τέτοια έξοδος, που θα καθίσεις να μιλήσεις και λίγο με την παρέα σου και φέρε στο μυαλό σου αυτό που συμβαίνει το καλοκαίρι. Είσαι όρθιος, δίπλα στους ανθρώπους, απόλυτα συντονισμένος με αυτό που συμβαίνει στη σκηνή, ακούς πολύ πιο δυνατά τη μουσική, γίνεσαι μέρος της, είναι πραγματικά μια εμπειρία μουσική διαφορετική από αυτήν που έχουμε συνηθίσει σε έναν κλειστό χώρο.

Αυτή την περίοδο θα ανέβει ένα καινούριο θεατρικό έργο που έχω γράψει, μετά το Πάσχα, κατά πάσα πιθανότητα, έχω και αυτή την ιδιότητα, ο μισός είμαι στη μουσική, ο άλλος μισός είμαι στο θέατρο, ενώ παράλληλα δουλεύουμε με το Θέμη και τη Νατάσα το υλικό του νέου μας δίσκου, επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια, έφτασε η στιγμή!

Το κοινό της Θεσσαλονίκης αγκάλιασε με ενθουσιασμό τη νέα πρόταση της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου – που θριαμβεύει και στην Αθήνα – καθιστώντας sold out τη συναυλία στις 8/2 στο Principal Club Theater!
Για το λόγο αυτό προγραμματίζεται μία επιπλέον συναυλία, στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή 3 Απριλίου.