Μήνυμα για πολλή δουλειά και για τη συνέχεια έστειλε ο Γκαρσία σε δηλώσεις του στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

«Οι παίκτες καταλαβαίνουν γρήγορα τι ζητάμε. Αυτό είναι σημαντικό. Το ματς στην Ευρώπη τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα. Μετά ακολουθεί η διακοπή να δουλέψουμε. Θέλει δουλειά, δουλειά», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει του δεύτερου καθολικού lockdown:

«Να προσέχουμε, να φοράμε μάσκα και να κάνουμε όλα όσα πρέπει. Να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής είναι αθλητής αντέχει. Αλλά έχουμε πολλούς ηλικιωμένους που πρέπει να προσέχουμε. Εμείς έχουμε τον κ. Ιωσηφίδη. Έχουμε πολλούς παππούδες στην Ελλάδα και πρέπει να τους προσέχουμε και να τους έχουμε κοντά μας».

Για το τι κρατάει από τα δύο πρώτα του παιχνίδια και σε τι θέλει να «χτίσει» ενόψει της συνέχειας:

«Έχουμε καλή ομάδα. Οι παίκτες καταλαβαίνουν γρήγορα τι ζητάμε. Αυτό είναι σημαντικό. Το ματς στην Ευρώπη τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα. Μετά ακολουθεί η διακοπή να δουλέψουμε. Θέλει δουλειά, δουλειά».

Για το αν θέλει τη διακοπή στο χρονικό σημείο που έρχεται:

«Όχι, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε. Είναι σημαντικό για εμάς. Όταν κερδίζεις είναι εύκολα όλα, δουλεύεις με μεγαλύτερη ηρεμία. Ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε περισσότερο κάθε μέρα, να βλέπουμε παίκτες, να τους βελτιώνουμε, να γινόμαστε πιο καλή ομάδα».