Τα κανάλια πιέζουν δημιουργούς σειρών όπως οι «Άγριες Μέλισσες»  και το «Καφέ της Χαράς» να κάνουν όσο μεγαλύτερο stock  επεισοδίων μπορούν, με το φόβο ενός επόμενου lockdown και τους αποτρέπουν να κάνουν θέατρο το καλοκαίρι.

Μπορεί οι συντελεστές των σειρών που παίζονται στην ελληνική τηλεόραση να πήραν μια ανάσα μέσα στην καραντίνα, μα με το που γύρισαν πια στα γυρίσματά τους …τρέχουν και δεν φτάνουν κι αυτό, θα κρατήσει όπως φαίνεται για πολύ.

Πηγές μας λένε πως τα κανάλια έχουν βάλει το… μαχαίρι στο λαιμό των δημιουργών για να ετοιμάσουν πολλά επεισόδια όχι μόνο για το κλείσιμο της φετινής σεζόν, αλλά και για το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης χρονιάς.

Μοιάζει τραβηγμένο, αλλά δεν είναι. Μετά από την ζημιά που έπαθαν με την καραντίνα, προσέχουν για να έχουν κι όπως ακούγεται τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές του Αυγούστου και θα αρχίσουν πάλι σε λιγότερο από ένα μήνα. Οι σεναριογράφοι τρέχουν, οι σκηνοθέτες προσπαθούν να προσαρμόσουν τις σκηνές και να κρατούνται οι πρέπουσες αποστάσεις και οι ηθοποιοί ξενυχτάνε διαβάζοντας σενάρια επί σεναρίων.

Το «σενάριο» πως ίσως υπάρξει δεύτερο επικίνδυνο κύμα του κορωνοϊού που μπορεί να φέρει και άλλο lockdown, έχει πανικοβάλλει τα κανάλια και όπως λένε πηγές του youfly.com απαγόρευσαν σε πρωταγωνιστές των σειρών τους,να φύγουν σε θεατρική περιοδεία το καλοκαίρι.

Μετά τις τελευταίες ανατροπές που έγιναν για τις θερινές παραστάσεις, σκηνοθέτες έκαναν προτάσεις σε ηθοποιούς των «Μελισσών» και του «Καφέ» και πήραν αρνητικές απαντήσεις.