Η Αντιδημαρχία Παιδείας Αθλητισμού Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης τού Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με την NotninButNet3x3 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μέρος του 3×3 Summer Tour του Δήμου Καλαμαριάς . 16 ομάδες με 64 συμμετέχοντες αγωνιστήκαν με τους κανόνες του playfiba3x3 στο κλειστό γυμναστήριο της Σκρα , με τις τέσσερις πρώτες να προκρίνονται στον τελικό της 30.06 που θα γίνει στο ΔΑΚ Καλαμαριάς . Το πάθος , η αγωνιστικότητα και το ταλέντο έδωσε ενδιαφέρον στην εκδήλωση και η συνέχεια αναμένετε συναρπαστική .

Το 3×3 είναι το πλέον ανερχόμενο ολυμπιακό άθλημα και στην Θεσσαλονίκη το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και η ενασχόληση μεγάλη . Όλα κάτω απο το βλέμμα του Δήμαρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη και του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού Θανάση Γιαννακού που δεν αρκέστηκαν στην παρακολούθηση αλλά παίξανε και μονό ένας εναντίον ενός δείχνοντας και τις καλαθοσφαιρικές τους αρετές ! Η ομάδα Dragons των Σιπητάνου , Συμεών , Παπαδόπουλου και Γκαβέζου κέρδισε τους Ρετζικίωτες των Μπάδη , Ζαφειρόπουλου και Πάγκου ενώ την τετράδα συμπληρώσανε οι Dreamchasers των Μούμογλου , Βρεττά και Μαρκίδη και οι LeMerokamatik των Πετρακη , Ζαχαράκη , Σαμαρά και Βουτσακόπουλο

Ραντεβού δίνουμε αυτή την Πέμπτη στο ανοιχτό γήπεδο της Σκρα για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών. Πολύτιμος σύμμαχος της προσπάθειας πάντα το κατάστημα συλλεκτικών αθλητικών ειδών Trace’n’Chase , το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists και το .Mercado Cafe & Brasserie . Δηλώσεις συμμετοχής στο 3X3 SUMMER TOUR KALAMARIA Stop 2

https://play.fiba3x3.com/events/847fae05-5232-4150-9929-ef45c1ea8889  ή στο nothinbutnet3vs3@gmail.com και στο 6940985132 . Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν .

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη  Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανελης , Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καλαμαριάς Θάνος Γιαννακός.