Η Χ.ΑΝ.Θ. και ειδικότερα οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών, γιορτάζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου διοργανώνοντας το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar στον προαύλιο χώρο του κεντρικού της κτιρίου αλλά και εντός αυτού, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019.

Στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο, θα βρείτε φαγητά της ώρας, αναψυκτικά και ποτά, καθώς και την Παρασκευή, θα μας συνοδεύσουν μουσικά νεανικά συγκροτήματα από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα διεξαχθούν side events έκπληξη!

Μέσα στο κεντρικό κτίριο, θα βρείτε πάγκους πώλησης μικροαντικειμένων από ανακυκλώσιμα υλικά – εκστρατεία #zeroplastic, πάγκους ειδών second hand – εκστρατεία #zerowaste, πολλές λιχουδιές (αλμυρά και γλυκά) τα οποία κατασκευάστηκαν με αγάπη και μεράκι από τα νεαρά μας στελέχη, καφέ και πολλά άλλα!

Θα διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δραστηριότητες για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι, καθώς και βιωματικές δραστηριότητες με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για το κοινωνικό πρόσημο του Χριστουγεννιάτικου Bazaar και τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης!

Η καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Bazaar καθώς και της Χ.Α.Ν.Θ., βρίσκεται στην προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που θέσπισε ο ΟΗΕ – Ατζέντα 2030.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς και το έργο της Χ.Α.Ν.Θ., των προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς και το πρόγραμμα υποτροφιών της, το οποίο τα τελευταία 9 χρόνια πρόσφερε 700 υποτροφίες – συνολικής αξίας 209.009€, σε παιδιά από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά της.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό!
Σας περιμένουμε όλους!

*Σημείωση: Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα Υποτροφιών Χ.Α.Ν.Θ.

Τα τελευταία 9 χρόνια η Χ.Α.Ν.Θ. πρόσφερε 700 υποτροφίες – συνολικής αξίας 209.009 € – σε παιδιά από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά της.

Τα παιδιά προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και ανεργία, ευπαθείς οικονομικά οικογένειες από τις τοπικές κοινωνίες όπου αναπτύσσει δράση, οικογένειες προσφύγων καθώς και παιδιά από κοινωνικούς φορείς όπως :

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ, AΡΣΙΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΧΕΠΑ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ «ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ΝΑΟΜΙ «ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ».

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το Πρόγραμμα Υποτροφιών:
Τομέας Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς Χ.Α.Ν.Θ.
Τ : 231 600 1000 εσωτ.: 0884 & 0894
email : socialaction@ymca.gr

Πληροφορίες

Χ.Α.Ν.Θ.
Νικολάου Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο Bazaar
Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ωράριο: 17:00 – 22:00 & 10:00 – 16:00

Πληροφορίες:
Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ.,
Τ : 231 600 1000 εσωτ.: 4 & 0854

Είσοδος Ελεύθερη