«Έρωτα Εσύ…» είναι ο τίτλος του αφιερώματος που έχει ετοιμάσει η Δήμητρα Γαλάνη  και θα μας το παρουσιάσει με τους συνεργάτες της, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, υμνώντας τον έρωτα με διάθεση ποπ, πιο ηλεκτρική και, σαφώς, πιο διεθνική.
Δίπλα της εξαιρετικοί μουσικοί και καλλιτέχνες ενώ τη σκηνή μαζί της θα μοιραστούν η Eλληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος.

Ειδική συμμετοχή: Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο και τις θεσπέσιες μουσικές που έχουμε λατρέψει. Έχοντας τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσει ή συμμετάσχει σε σημαντικότατα μουσικά projects (Chronos, Αφιέρωμα Ξαρχάκου στον Βαμβακάρη, παραστάσεις με την Ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης»), η Δήμητρα Γαλάνη έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής με «άλλη» διάθεση.

Δουλεύοντας ισότιμα με τους σπουδαίους μουσικούς που αποτελούν το γκρουπ της και με τους δημιουργικούς συνεργάτες της, με τους οποίους μοιράζεται τη σκηνή, φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, σωματικό και φευγάτο παράλληλα.

Με δυο δημιουργικούς μουσικούς της νεότερης γενιάς αλλά και εξαιρετικούς τραγουδιστές, η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό διάλογο από τραγούδια που αποτελούν διεθνή και διαχρονικά στάνταρντς (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και, κυρίως, ελληνικά) που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ – με την ευρύτερη δυνατή έννοια του όρου.

Μαζί της έξι εξαίρετοι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι θα μας αιφνιδιάσουν για άλλη μια φορά με απρόσμενες διασκευές, θα δώσουν μια νέα προσέγγιση και θα φέρουν στο φως τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής, από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο.

Ειδική συμμετοχή: η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.
Το πρόγραμμα της παράστασης επιμελήθηκε η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Συντελεστές:
Δήμητρα Γαλάνη Τραγούδι
Παυλίνα Βουλγαράκη τραγούδι
Κατερίνα Πολέμη συνθέτης
Στάθης Δράκος συνθέτης

Παίζουν οι μουσικοί:Σεραφείμ Γιαννακόπουλος τύμπανα, Στέλιος Προβής μπάσο, Σπύρος Μάνεσης πιάνο, Μηνάς Λιάκος κιθάρα, Γιάννης Ράλλης κιθάρα, Ορέστης Μπενέκας πλήκτρα

Επιμέλεια προγράμματος Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Δήμητρα Γαλάνη
Ηχοληψία FOH Γιώργος Βουδαντάς
Ηχοληψία σκηνής Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Φωτισμοί Μαρία Αθανασοπούλου

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης- Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1
25ης Μαρτίου και Παραλία
Τηλέφωνο: 2310 895 800
Email: info@tch.gr

Δήμητρα Γαλάνη: Έρωτα Εσύ…
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:00

Εισιτήρια:
Τιμές Εισιτηρίων:40€, 35€, 30€, 20€, 15€ (φοιτητικό, κάρτα ανεργίας), 10€