Φανταστείτε έναν άντρα να φοράει ένα κοστούμι BOSS και εκεί που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με το συνολικό στυλ του, κάποια στιγμή σηκώνει το χέρι του για να δει την ώρα και αποκαλύπτεται κάτω από την μανσέτα του πουκαμίσου του ένα ωρολόι με αριθμομηχανή και λουράκι από καουτσούκ! Προφανώς η επιλογή του αυτή είναι καταστροφική, και θα ήταν προτιμότερο να μην φοράει ρολόι.
Όπως καταλαβαίνετε, η “δύναμη” ενός ρολογιού είναι πολύ ισχυρή σε μια εμφάνιση. Όπως και η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που είτε μπορεί να αναβαθμίσει, είτε να καταστρέψει ένα look.
Το ρολόι είναι ένα βασικό ανδρικό αξεσουαρ, το οποίο να αναδείξει τον χαρακτήρα ενός άντρα, αλλά και να προσθέσει κύρος και έμφαση στο στυλ του, οπότε η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται πάντα με προσοχή.
Οι περισσότεροι άνδτες προτιμούν να διαθέτουν περισσότερα από ένα ρολόγια, ώστε να μπορούν να φορούν το κατάλληλο για να συμπληρώσουν την εμφάνιση τους ανάλογα με την περίσταση. Άλλοι πάλι επιλέγουν ένα ρολόι που μπορεί να τους συνοδεύει σε ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά και στην καθημερινή τους ζωή.
Όποιος τύπος άντρα και να είστε, καλό θα είναι να γνωρίζετε τους πέντε πιο δημοφιλείς τύπους ρολογιών,που βρίσκονται στα καταστήματα ώστε να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται περισσότερο στον τρόπο ζωής σας. Κάτι που σημαίνει πώς πρέπει να ενημερώνεστε συνχώς.