Ο Λευτέρης Πανταζής φημολογείται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα αναλαμβάνοντας ιστορική ομάδα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που στο παρελθόν είχε ενεργό ρόλο στα διοικητικά του Πανιωνίου φαίνεται πως κάτι ψήνει με σύλλογο της Football League.

Πρόκειται για την ΠΑΕ Καβάλα που απασχολεί τον «ΛεΠα»;

Η απάντηση του τραγουδιστή ήταν: «Τι ήθελα και τα είπα; Θα δούμε. Καθίστε να δούμε τι θα γίνει φέτος. Θα δουλέψουμε; Είναι αλήθεια πως έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο. Είχα στο παρελθόν μετοχές της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αιγάλεω. Ενεργά όμως ασχολήθηκα μόνο με τον Πανιώνιο και τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο γυναικείο μπάσκετ»

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέγοντας πως «έχω τρέλα για το ποδόσφαιρο», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας: «Ο Ιβάν είναι φίλος μου από πριν έρθει στην Ελλάδα. Από διάφορες συναυλίες που κάναμε στη Ρωσία. Έρχονταν τότε σύλλογοι από όλη τη Ρωσία. Αργότερα ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Αγαπά τα ποντιακά τραγούδια ο Ιβάν Σαββίδης. Ανοίγει η ψυχή του με τα ποντιακά».

Και πρόσθεσε για τον χαρακτηρισμό «Ρώσος»: «Κι εγώ είμαι Ρώσος τότε. Φύγαμε από τη Μικρά Ασία μετά τη γενοκτονία, κάποιοι πήγαν στην Ελλάδα και άλλοι στη Ρωσία και πλέον επιστρέψαμε στην πατρίδα μας. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Έλληνας, η καρδιά του είναι Ποντιάρα και βοηθάει πολύ κόσμο».