Νέο βιβλίο αποκαλύπτει: «Η Kate Middleton είχε στρατηγική με τον πρίγκιπα William»

Στο νέο του βιβλίο «Battle of Brothers: William and Harry—The Inside Story of a Family in Tumult» o Ρόμπερτ Λέισι περιγράφει με λεπτομέρειες όσα έκανε η Kate σε ηλικία 19 ετών για να βεβαιωθεί πως θα γίνει μελλοντική σύζυγος του William.

«Η Kate είχε μεγάλη στρατηγική», αποκάλυψε ο Ρόμπερτ στο περιοδικό Elle.

«Άφησε τη θέση της σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανία, εκείνο του Εδιμβούργου, και επέλεξε ένα άλλο [σ.σ. το St. Andrews] που προφανώς δεν είχε τα ίδια ακαδημαϊκά στάνταρ. Βρισκόταν ήδη στο Εδιμβούργο για να τακτοποιήσει το διαμέρισμά της ωστόσο άλλαξε πανεπιστήμια και τα μαθήματά της σε Ιστορία της Τέχνης επειδή αυτό έκανε ο William. Καθυστέρησε την δική της εκπαίδευση, παίρνοντας ακόμη και το ρίσκο να μην μπει στο St. Andrews».

Η συνάντησή τους επίσης δεν ήταν καθόλου τυχαία, υποστηρίζει ο ίδιος στο βιβλίο του, σημειώνοντας ωστόσο πως η Kate δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που «συναγωνιζόταν» για την προσοχή του William.

Όταν ανακοινώθηκε πως ο νεαρός πρίγκιπας θα φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας, οι αιτήσεις εκεί αυξήθηκαν κατά 44%. Η Kate με τον William γνωρίστηκαν στο πρώτο εξάμηνο, αλλά η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε όταν μετά από καιρό εκείνος την είδε σε μια επίδειξη μόδας με ένα ημιδιαφανές φόρεμα, το 2002. «Είναι εκεί, έτοιμη να περπατήσει στην πασαρέλα της επίδειξης και σκίζει ένα ακόμη στρώμα υφάσματος. Εδώ έχουμε μια γυναίκα με μεγάλη στρατηγική που γνωρίζει τι θέλει και το πήρε», καταλήγει ο Ρόμπερτ Λέισι.