Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η πρωτότοκη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου. Μέχρι τώρα την ήξερες για τη μεγάλη αδυναμία που έχει η μητέρα της σε εκείνη. Τελευταία όμως, έμαθες το όνομά της μέσα από μία φήμη, που έγινε ψίθυρος και ξαφνικά εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα δημιουργώντας αναστάτωση στην ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου σπούδασε νομική. Η επιστροφή της γέννησε φήμες για ένα πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν της στη Θεσσαλονίκη, στους καλεσμένους του οποίου τα διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν να έχει διασπαρεί ο κορονοϊός.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου», είχε δηλώσει τότε μέσω Instagram η Νατάσα Θεοδωρίδου για την κόρη της, Χριστιάνα. Σύμφωνα με την οικογένειά της, αυτό το πάρτι δεν έγινε ποτέ.

Η Χριστιάνα Μπέτα χαίρεται ξανά το καλοκαίρι της

Αυτό που έγινε είναι η Χριστιάνα να βιώσει μια πρωτοφανή δημοσιότητα. Μπορεί η ίδια να έχει μεγαλώσει με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα μόνιμα πάνω στη μητέρα της, αλλά σίγουρα δεν βρισκόταν με τον ίδιο τρόπο εκείνη στο επίκεντρο.

Η Χριστιάνα τα έχει αφήσει όλα πίσω της. Έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και τις διακοπές της. Με αυτό το χαμόγελο αντίκρισε και τον φωτογραφικό φακό που τη συνάντησε να περπατά στα Ματογιάννια της Μυκόνου παρέα με μία φίλη της.

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η μελαχρινή εκδοχή της μητέρας της Νατάσας, κι αυτό το βλέπεις στο όμορφο χαμόγελο και το έντονο βλέμμα της. Θέρμη κοινή στα πρόσωπά τους.

Χριστιάνα ΜπέταNDP Photo Agency
Χριστιάνα ΜπέταNDP Photo Agency

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αποκτήσει ακόμα μία κόρη. Η Ανδριάννα είναι η μικρότερη κόρη της που απέκτησε από τον γάμο της με τον πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο.