Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και το ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια. Αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό, πλέον είναι γεγονός.

Η παρουσιάστρια επέλεξε την ονομαστική της γιορτή για να αποκαλύψει πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποιο κανάλι, αφού θέλει να δοκιμάσει και άλλα πράγματα, όπως είπε.

H παρουσιάστρια, λίγο μετά το αφιερωματικό βίντεο που της έπαιξαν για την γιορτή της, αποφάσισε να πετάξει την τηλεοπτική βόμβα. Η ίδια αποφάσισε μετά τα τόσα δημοσίευματα που κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα, να σπάσει την σιωπή της και να κάνει γνωστό πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο κανάλι.

Η Ελένη Μενεγάκη, συγκινημένη και με ένα κόμπο στον λαιμό, είπε συγκεκριμένα ότι την απόφαση την πήρε από την προηγούμενη χρονιά και είπε τα εξής:

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες.

Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω».