Η Μέρα με τα Χρώματα, επιστρέφει και θα είναι έτσι ακριβώς όπως την γνωρίζεις απλά μεγαλύτερη, επικότερη και πιο χρωματιστή από ποτέ … το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στη Θεσσαλονίκη.

Kανόνια κομφετί, CO2, εκατοντάδες βάρκες, φουσκωτές μπάλες και πολύ μα πολύ χρώμα θα δημιουργήσουν τον κόσμο της ΜΜΤΧ που ξέρεις

Πολλά κιλά χρώμα, shows και εκπλήξεις σε περιμένουν για να δεις την μέρα αλλιώς, να βγάλεις τις πιο απίθανες φωτογραφίες & να συμμετέχεις σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία! Παιχνίδια, διαγωνισμοί και άλλα πολλά..

Ο μελωδικός Saske και ο Ελληνογαλλικής καταγωγής Vlospa θα χώσουν ρίμες και θα δώσουν το σύνθημα για τις συγχρονισμένες πολυπόθητες ρίψεις χρωμάτων. To φαινόμενο Diablo και μαζί του η Jayla θα δώσουν δυναμικό παρών επί σκηνής. Oι Ηouse of Drama, νικητές του Ελλάδα Εχεις Ταλέντο 2017, θα απογειώσουν την σκηνή διηγώντας προσωπικές ιστορίες μέσα από τον χορό, υπό την καλλιτεχνική μαεστρία του Μάριου Μιλτιάδου. Οι Volcanoz Cheerleaders του ΠΑΟΚ, το breakdance group του BBoy Rocket Crew και οι STR8ONSTAGE θα ταρακουνήσουν την σκηνή με δυναμικές χορογραφίες.

Μeet & Greet με αγαπημένους Instagramers, Youtubers, TikTokers! Θα είναι όλοι εκεί, για μία μέρα που είναι σχεδιασμένη ώστε να περάσεις την πιο όμορφη μέρα της χρονιάς!

Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, 2022, στο γήπεδο Ρίψεων, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 14:00

Προπώληση ticketservices.gr & στο Θέατρο Αυλαία, Τσιμισκή 136 και στο Mediterranean Cosmos

  • COLOR1: περιλαμβάνει 1 εισιτήριο & 1 σακουλάκι χρώμα | €15
  • COLOR6 περιλαμβάνει 1 εισιτήριο & 6 σακουλάκια χρώμα | €25
  • COLOR10: περιλαμβάνει 1 εισιτήριο & 10 σακουλάκια χρώμα | €30

Όσοι προμηθευτούν χάρτινο εισιτήριο από το info kiosk του Mediterranean Cosmos κερδίζουν 1 επιπλέον σακουλάκι.

𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦:
https://www.instagram.com/mmtxfestival
𝐓𝐢𝐤 𝐓𝐨𝐤:
https://www.tiktok.com/@mmtxfestival

Ηλεκτρονική προπώληση: Ticket Services  210 7234567: Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

Πηγή: Cityportal

Η Μέρα με τα Χρώματα στο Καυτανζόγλειο