Ένας μονόλογος δυνατός και αφοπλιστικός, ένας ρόλος που πολύ έχει αγαπήσει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Όσοι την ξέρετε μόνο από την τηλεόραση, θα δείτε έναν άλλο άνθρωπο μέσα σε μία γνωστή φιγούρα, μια ηθοποιό να κινείται απελευθερωμένη από τις συμβάσεις της εμπορικότητας και του φακού.

katerinadidaskalou_mycity

Το κοινό της Θεσσαλονίκης αγάπησε με τη σειρά του την παράσταση (έχει έρθει άλλωστε αρκετές φορές και σημείωσε μεγάλη επιτυχία).

Η υπόθεση έχει ως εξής: Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε… η ζωή της αλλάζει με έναν μαγικό τρόπο!

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής

Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός

Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης

Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής

Επιμέλεια σκηνικού: Ματθαίος Δαμίγος

Θέατρο Αριστοτέλειον: Σάββατο 30/11 στις 9:00 μ.μ. / Κυριακή 1/12 στις 8:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 12€, 10€ μειωμένο και προπώληση

Διάρκεια παράστασης: 70’ χωρίς διάλειμμα

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310 262 051

Ticketservices.gr