Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Big Brother που επιστρέφει επίσημα απόψε το βράδυ στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συνολικά 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο.

Εμείς στηρίζουμε κάποια που μπορεί να μην είναι επώνυμη έχει όμως πολλά που πολλές από τις πιο αναγνωρίσιμες κυρίες θα ζήλευαν. Και παρόλο που δεν είναι και στην εφηβεία πια, έχει πανέμορφο πρόσωπο και κορμί λαμπάδα.

«Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι!». Έτσι συστήθηκε η επαγγελματίας παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου.
Είναι 35 ετών, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μέσα στο σπίτι, αυτό που θα εκνευρίσει τους άλλους συγκάτοικους είναι η ακαταστασία της.

Η Χριστίνα Ορφανίδου…η Θεσσαλονικιά Μόνικα Μπελούτσι, είναι ένα κορίτσι δικό μας, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και αποτελεί ένα από τα πιο καυτά μωρά των social media.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δικαίως η Χριστίνα, πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανήκει σε αυτή την κατηγορία αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που επιλέγει να ποστάρει στα social.