Σε συνέντευξη του στην Καθημερινή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ρωτήθηκε για τον ΠΑΟΚ και το πως εξελίχθηκε σε πολιτικό θέμα.

Η ερώτηση που του έγινε ήταν η εξής: Σας έχει γίνει κριτική, το τελευταίο διάστημα, για το θέμα του ΠΑΟΚ και πως κατέληξε να είναι πολιτικό ζήτημα. Τι απαντάτε σε αυτό;

«Μπαίνοντας κάποιος στην πολιτική, γνωρίζει ότι αναλαμβάνει ευθύνες, ότι καλείται να πάρει αποφάσεις και να αντιμετωπίσει γεγονότα, δύσκολα ή εύκολα. Τα σταθμίζεις, τα αξιολογείς, παίρνεις αποφάσεις και είσαι έτοιμος να ακούσεις σκληρή κριτική, και πολλές φορές άδικη. Προσωπικά, εξακολουθώ να κάνω τη δουλειά μου με διαφάνεια, πίστη και αφοσίωση στο πλαίσιο που είχαμε θέσει προεκλογικά για τον αθλητισμό. Υλοποιούμε σειρά μεταρρυθμίσεων για την εξυγίανση στον αθλητισμό, την ποιοτική βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των δομών του. Κοιτάζουμε μπροστά, κοιτάζουμε τη μεγάλη εικόνα για να παράξουμε ουσιαστική δουλειά. Ακόμα και αν τυχόν γίνονται λάθη ένα είναι βέβαιο: ότι δεν κάνει λάθη εκείνος που δεν κάνει τίποτα», απάντησε.