Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, βραδιές στο μπαλκόνι, λιγότερο χρόνο στην τηλεόραση, περισσότερη ακρόαση μουσικής…

Το καλοκαίρι είναι πολλά ακόμη πραγματάκια – μικρά και μεγάλα – όπως και συναισθήματα. Συναίσθημα είναι και η μουσική που ακούμε και αυτό κάτι που μας δημιουργεί και τις ανάλογες εικόνες.

Τη μουσική – στις ημέρες μας – εύκολα μπορούμε να την ακούσουμε, να τη βρούμε, να την αποθηκεύσουμε και στο τέλος να τη χαρούμε. Εδώ λοιπόν έρχεται η σύνδεση της Μουσικής με το καλοκαίρι μας.

Το καλοκαίρι υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα να βρεις σε καλές τιμές και προσφορές, μικρά διαμαντάκια καθώς είναι και η εποχή με τις λιγότερες νέες κυκλοφορίες, άρα οι εταιρίες – μικρές ή μεγάλες – βγάζουν από τα συρτάρια τους αρκετές παλιές κυκλοφορίες τους.

τα ΠΡΩΙΝΑ σου βρήκαν δύο προτάσεις που αν θέλεις, μπορούνε να σε συντροφεύουν αυτό το παράξενο καλοκαίρι.

High Hop Records
Η εταιρία (αν και δεν μου αρέσει η λέξη) του Cayetano (Γιώργος Μπρατάνης), High Hop Records , έβγαλε για όλους μας, αγαπημένες της κυκλοφορίες, με όλα αυτά που προαναφέραμε πιο πάνω.

Θα βρεις σε digital μορφή τα: Melanie, Strange Me (το Video clip είναι γυρισμένο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης), Flashback του Cayetano. Το Saturation από τους Magenta Flaws, το νέο Album του Stiko, Vibrations και ακόμη το Colled με το ομότιτλο τους single, όπως και το Italo Disco, You Got Love. Το τελευταίο είναι μια συνεργασία του Cayetano με τον Rsn με το όνομα STEREODATE. Το όνομα «βγήκε» αβίαστα καθώς έχουν την ίδια ημέρα Γενέθλια…

Βρες τα εδώ: 
Όλα τα παραπάνω τα βρίσκεις με μόνο 9,99€ και τα υπολόγισα ότι είναι, 3 καφεδάκι στο χέρι ή ένα cocktail στο Bar της Γειτονιάς σου. Τόσο απλά…

Inner Ear Records
Πάμε σε μια από τις ποιο αγαπημένες μου δισκογραφικές… Ελληνική για όσους δεν το γνωρίζουν. Την Inner Ear Records με έδρα την Πάτρα που εδώ και πολλά χρόνια έχει παρουσιάσει απίστευτες κυκλοφορίες. Για τα δικά μου μουσικά γούστα πάντα.
Πάρα πολλά βινύλια και cd από τον κατάλογό της σε μοναδικές τιμές, έως τέλος Αυγούστου, στο shop της εταιρίας και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μέσα από ένα μεγάλο κατάλογο επέλεξα για σας, ίσως έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Το βινύλιο ABBIE GALE 2. Τα ομότιτλα CDs των Baby Guru και Daphne and the fuzz. Το σούπερ, delta Pi Delta των Mechanimal, το Clobal του αγαπημένου μου Leon of Athens. Και αφήνω για το τέλος τα:: Happened Before των My Wet Calvin, το Half A century Sun του Coti K. ως The man from Managra, το Hyena των His Majesty the king of Spain και μια συλλογή που όταν την πρώτο άκουσα το 2013, εντυπωσιάστηκα. Inn Pop – Various Artists.

Βρες τα εδώ:
Μπορείς να έχεις στα χέρια σου ένα από τα παραπάνω με μόνο 3€… Σκέψου ότι τα μπρατσάκια κοστίζουν πολύ περισσότερο.

τα ΠΡΩΙΝΑ σου
Semis Petrakis // MUSICA RADIO.gr
καλές διακοπές και καλές μουσικές