Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το κορίτσι που συγκλονίζει και εμπνέει όλη την Ελλάδα με τη δύναμη ψυχής και τη θέληση για ζωή, έβγαλε για πρώτη φορά την προστατευτική της μάσκα, δείχνοντας το πρόσωπό της.

Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι ανέβασε φωτογραφία στο Instagram χωρίς τη μάσκα, με το καμένο της πρόσωπο ακάλυπτο. Μάλιστα, στα χέρια της κρατάει και τη μάσκα που φορά όλο αυτόν τον καιρό στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η ανάρτηση έρχεται μόλις μία ημέρα πριν προβληθεί η συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή “Πρωταγωνιστές”, όπου θα γινόταν η αποκάλυψη του προσώπου της.

“Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος”, αναφέρει στην ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία”

Το επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη 28 Απριλίου, ενώ το trailer της εκπομπής παίζει ήδη στον αέρα του Alpha.

“Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία” λέει η Ιωάννα στο τρέιλερ, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε την έκταση των εγκαυμάτων στο σώμα της από το βιτριόλι, ενώ θα δούμε και το πρόσωπό της μετά την επίθεση για πρώτη φορά.

Το τόλμησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έβγαλε τη μάσκα και έδειξε το πρόσωπό της για πρώτη φορά [Εικόνα]

 

ιωαννα

 

ιωαννα