Πολλά δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τα οποία η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι απούσα από το GNTM της νέας σεζόν.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και απάντησε στις φήμες ενώ παράλληλα μίλησε και για την πορεία της ως μοντέλο.

Ακολουθούν όσα είπε

«Στο Λος Άντζελες δημιούργησα μια εστία. Εκεί που είχα συνηθίσει να κάνω πολλά ταξίδια, να βρίσκομαι σε διαφορετικό σπίτι κάθε χρονιά ή ακόμα και κάθε μήνα στο Λος Άντζελες έμεινα για έξι χρόνια στο ίδιο διαμέρισμα, το οποίο νοικιάζω ακόμη. Αυτό για εμένα είναι γεγονός. Απλώς πάντα μου έλειπαν τα ταξίδια. Αν για τέσσερις μήνες δεν είχα πάει κάπου, ένιωθα ότι κάτι λείπει στη ζωή μου».

«Όταν πρωτοπήγα για δουλειά, δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά αργότερα το είδα με άλλη ματιά. Δεν είμαι απόλυτος άνθρωπος, ξέρω ότι πολλά αλλάζουν. Έτσι άλλαξε και αυτό. Πάλι με ένα δυνατό γραφείο και με πολλή δουλειά το είδα με νέα μάτια. Είχα και συγγενείς στην πόλη οπότε ήταν κι αυτό ένα ακόμα πλεονέκτημα, Και πάλι έφευγα από μια κατάσταση χωρισμού και ήθελα να γυρίσω μια νέα σελίδα στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα, απάντησε: «Ξεκάθαρα για το GNTM. Δεν υπήρχε άλλος λόγος που αποφάσισα μέσα σε μια εβδομάδα να μαζέψω μια βαλίτσα και να φύγω από το Λος Άντζελες. Ήταν μια πολύ όμορφη και τιμητική πρόταση για μένα. Ήθελα να το δοκιμάσω. Βέβαια, ως κλασσική Ισμήνη, το συζήτησα πολύ.».

Την εβδομάδα που μας πέρασε κυκλοφόρησε η φήμη ότι δεν θα είσαι στο επόμενο GNTM. «Είναι ακριβώς αυτό που λες. Φήμη. Ακόμα δεν έχω συζητήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Εφόσον όμως υπάρξει συνέχεια στο GNTM θα ήθελα να συνεχίσω με μεγάλη χαρά», κατέληξε.