Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους, με τον καιρό να θυμίζει… επιτέλους άνοιξη, με θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών Κελσίου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο σε όλη τη χώρα, η οποία θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Παράλληλα, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν ελαφρά στο Αιγαίο. Θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς μεταβλητοί. Θερμοκρασία: Από 04 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος. Από το μεσημέρι στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 πρόσκαιρα το πρωί στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Aνεμοι: Ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 ως 21 βαθμούς Κελσίου.