Για τα θέματα του Ηρακλή μίλησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Καράογλου στην εκπομπή «Δημότης Online» της TV100.

Μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καράογλου ανέφερε:

-Για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είπε: «Υπάρχουν διάφορα ζητήματα. Επεξεργαζόμαστε λύσεις. Όπως ο Άρης που επανήλθε από τις χαμηλές κατηγορίες και τώρα είναι 2ος στην Σούπερ Λιγκ, έτσι και ο Ηρακλής, που είναι μια ιδέα και έχει χιλιάδες οπαδούς σε όλη τη χώρα, θα επανέλθει και θα πάει εκεί όπου αγωνιστικά δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ».

-Λέτε ότι είμαστε κοντά σε λύση; «Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα. Να είστε βέβαιος ότι ο Ηρακλής του χρόνου θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία, στην Σούπερ Λιγκ 2. Θα έχουμε την συγχώνευση Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ και θα βρεθούμε σε αυτή την κατηγορία (σ.σ. Β’ Εθνική). Με την ελπίδα να βρεθεί και ένας επενδυτής».

-Για το θέμα επενδυτή; «Μια ομάδα που βρίσκεται στις χαμηλές κατηγορίες δεν προσελκύει τόσο εύκολα. Όταν πας σε επαγγελματική κατηγορία, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ξέρω κάνα δύο ανθρώπους που ενδιαφέρονται. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι τελικά οι συμφωνίες που υπάρχουν θα ευοδωθούν και όλα θα οδηγήσουν τον Ηρακλή σε επαγγελματική κατηγορία».