Στη διάρκεια ελέγχων, διαπιστώθηκε η λειτουργία του συνδέσμου, κατά παράβαση των πρόσφατων κυβερνητικών μέτρων για την πάταξη της αθλητικής βίας  – Ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με 3ετή αναστολή επιβλήθηκε στον 46χρονο.
Ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 46χρονο που είχε συλληφθεί ως υπεύθυνος συνδέσμου φίλων ποδοσφαιρικής ομάδας, όταν, κατόπιν αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε η λειτουργία του, κατά παράβαση των πρόσφατων κυβερνητικών μέτρων για την πάταξη της αθλητικής βίας που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, την αναστολή λειτουργίας κάθε λέσχης ή συνδέσμου μέχρι τις 31 Ιουλίου.
Όπως κατέθεσε μάρτυρας αστυνομικός, στο συγκεκριμένο σύνδεσμο που βρίσκεται στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν είκοσι άτομα τα οποία παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας τους.
Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι τα άτομα αυτά βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να αδειάσουν τον σύνδεσμο κατ’ εφαρμογή των αποφάσεων της Πολιτείας.