Πολλές φορές μέσα στο καλοκαίρι, κι ακόμα συμβαίνει, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες όπου παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός ανθρώπων. Αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με την απαγόρευση της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα και διαρκώς υπάρχει αυτή η συζήτηση για το γιατί να επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες και καλοκαιρινά θέατρα, αλλά όχι στα γήπεδα.

Αυτό θέλησαν να «καυτηριάσουν» και οι οπαδοί του Άρη, εκδίδοντας μια… επική ανακοίνωση. Ο Super 3, λοιπόν, εξέφρασε τον θαυμασμό του στους… οπαδούς της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η ανακοίνωση

«Μετά τις συγκεκριμένες εικόνες που αντικρίσαμε οφείλουμε ταπεινά να εκφράσουμε ένα τεράστιο respect και ένα μεγάλο θαυμασμό στους οπαδούς και φίλους της Νατάσας Θεοδωρίδου που βρήκαν το ψυχικό σθένος για την τραγουδίστρια που λατρεύουν να συγκρουστούν με ένα λυσσαλέο κρατικό μηχανισμό που βρήκαν απέναντι τους να το προσπεράσουν με την ατελείωτη ψυχική δύναμη που διέθεταν και να γεμίσουν το πέταλο απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Ένα τεράστιο θαυμασμό που δεν κάνανε πίσω αντικρίζοντας τις «μουσικές διμοιρίες» , που δεν κάνανε πίσω από τα δακρυγόνα που φάγανε , που δεν κάνανε πίσω «από τους ασφαλίτες τις μουσικής βίας» , αψηφήσανε τα πρόστιμα και τα δικαστήρια , γεμίσανε τα κρατητήρια και όλα αυτά για το πάθος τους έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα η αγάπη τους για την τραγουδίστρια που λατρεύουν. Και όποιος τους κατηγορήσει ότι εναντιώνονται στο κοινωνικό σύνολο με αυτή τους την κίνηση εμείς οφείλουμε να τους καταλάβουμε.

Από την μεριά μας σαν οπαδικό κίνημα της ομάδας που αγαπάμε οφείλουμε να προβληματιστούμε για το πως πρέπει να γεμίσουμε και τα ποδοσφαιρικά πέταλα…

Τα ποδοσφαιρικά πέταλα όλων των ομάδων και ένας συλλογικός προβληματισμός όλου του οπαδικού και φίλαθλου κόσμου έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να είμαστε παρών όταν οι ομάδες που αγαπάμε τραγουδάνε στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων όλης της Ελλάδας είτε είναι καλλίφωνες είτε είναι παράφωνες στους αγωνιστικούς χώρους. Ένας προβληματισμός που αφορά γενικά το οπαδικό κίνημα και όλο τον φίλαθλο κόσμο όλων των ομάδων από την Α’ Εθνική μέχρι τα τοπικά…»