Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Θέατρο «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» ολοκληρώνεται ένα θεατρικό – ιστορικό ταξίδι στην Ελλάδα του 1828 με την παράσταση: “ΝΙ ΠΙ, ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου”.
Ένα κυνήγι θησαυρού ξεκινά κι έχουν όλοι κοινό στόχο: την απόκτηση του! Ένα παιχνίδι εξουσίας, πονηριάς και διαφθοράς με μεγάλες δόσεις χιούμορ και δράσης! Μια θεαματική θεατρική παραγωγή που καθηλώνει! Με επικές ναυμαχίες, υπέροχα κοστούμια εποχής, υπέροχες πρωτότυπες μουσικές και τραγούδια, μυθικά τέρατα και γοργόνες της θάλασσας που ζωντανεύουν στη σκηνή σε μια εντυπωσιακή θεατρική παράσταση!
Οι εξαιρετικές ερμηνείες των 9 ηθοποιών που καλούνται να εμψυχώσουν όλους αυτούς τους ρόλους, μας μεταφέρουν το άρωμα της Ελλάδας του 1828 κάνοντας το θέατρο να μυρίζει Αιγαίο!
Σαλπάρετε μαζί μας, επάνω στο πειρατικό μας καράβι, τον “Μαύρο εκδικητή” κι ελάτε σε αυτό το μαγικό θεατρικό ταξίδι!
Ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό έργο για μικρούς και μεγάλους!
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Κείμενο: Γιώργος Χατζόπουλος
Παραγωγή: Art Τις Ει productions
Εκτελ. Παραγωγής: Τάσος Μπαρνιαδάκης
Πρωτ. μουσική: Αντώνης Ανέστης
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Παυλίδης
Κοστούμια: Κατερίνα Πετρογιάννη
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη
Βοηθός ενδυματολόγου: Νίκος Μηνάς
Φωτισμοί: Μάνος Κόντσογλου
Επικοινωνία – Δ. σχέσεις: Έρη Χριστοφορίδου
Παίζουν:
Θοδωρής Γεωργίτσης, Δημήτρης Δανάμπασης, Μάριος Μεβουλιώτης, Ελένη Μισχοπούλου, Ηλίας Μπερμπέρης, Νοεμή Βασιλειάδου, Σταμάτης Στάμογλου, Ελένη Χρυσομάλλη, Κυριάκος Χρυσίδης
Χώρος: Θέατρο Αθήναιον (Βασιλίσσης Όλγας 35)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 832 060 (Θέατρο Αθήναιον) και 2310 262 051 (Θέατρο Αριστοτέλειον)
#Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις πατήστε εδώ: https://www.facebook.com/MyCity.com.gr/