Μία ξεχωριστή, προσωπική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Vogue η Κιμ Καρντάσιαν.

Η πιο διάσημη influencer του πλανήτη, που μετρά 285 εκατομμύρια ακολούθους στα social media, μίλησε για τις αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της όταν έγινε 40 ετών, για το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ και για τα παιδιά της.

«Είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας»

«Μέχρι τώρα έκανα πράγματα που ικανοποιούσαν τους άλλους. Νομίζω πως εδώ και δύο χρόνια έχω αποφασίσει να κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Ακόμα και αν αυτά που έκανα έφεραν αλλαγές και προκάλεσαν το διαζύγιό μου. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και με αυτά που μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ έχω διαλέξει τον εαυτό μου. Νομίζω πως είναι “οκ” να διαλέγουμε τον εαυτό μας. Στα 41 μου αποφάσισα να ακολουθήσω το motto, “Team Me”. Τι σημαίνει αυτό; Θα στηρίζω τον εαυτό μου και τα «θέλω» μου. Θα φάω καλά. θα πάω να γυμναστώ. Θα διασκεδάσω περισσότερο, θα περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενη. Όταν θελήσω θα αφήσω το κινητό μου. Θα κάνω unfollow αν δεν θέλω να δω κάτι στο Instagram».

 

Στη συνέχεια, έκανε ειδική μνεία στο διαζύγιό της αλλά δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες

«Το διαζύγιο είναι ήδη αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Κάνιε με τον έλεγχο και τη χειραγώγηση, με τόσο αρνητικό και δημόσιο τρόπο, απλώς προσθέτει επιπλέον πόνο σε όλους μας», υπογράμμισε.

Η ίδια είναι τελειομανής και εργασιομανής. Δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα και επίσης μελετά για τη νομική ενώ παράλληλα μεγαλώνει 4 παιδιά.

«Προσπαθώ απλώς να ζω και να είμαι χαρούμενη για τους ανθρώπους που έχω. Και αυτό με βοηθά να μπλοκάρω όλα τα αρνητικά», εξομολογήθηκε.