Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα της έφεσης δεν θα διαφοροποιεί την πρωτόδικη απόφαση για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη έκανε η Πέννυ Κονιτσιώτη μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

Η νομικός με γνώση στα θέματα του αθλητικού και ποδοσφαιρικού δικαίου και συμμετοχή σε σημαντικές υποθέσεις αλλά και μεταγραφές παικτών στο εξωτερικό υποστήριξε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση η απόφαση της πειθαρχικής δεν θα καταπέσει…

«Ουσιαστικά αποδέχεται το πόρισμα της ΕΕΑ αλλά ως προς την τέλεση των γεγονότων», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Είναι χρέος του κάθε δικαστή να ελέγχει όλα τα στοιχεία. Εφόσον εξέδωσε απόφαση, έχει μπει στην ουσία της υπόθεσης. Από την στιγμή που μπήκε στην ουσία της απόφασης έχει ελέγξει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας», πρόσθεσε.

«Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την ποινή αυτή. Με τα δεδομένα που έχουμε στην υπόθεση, τα οποία έχουν γίνει γνωστά, εκτιμώ ότι αυτή θα είναι και η απόφαση της έφεσης. Αν ήμουν νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ θα ήμουν ευχαριστημένος για την απόφαση αυτή», ανέφερε.