Ο Ευβοιώτης γιατρός Στέφανος Λάμπρου μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της μονάδας νοσηλείας covid 19, του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, με έναν ιδιαίτερο τρόπο ευχήθηκαν καλή και αγωνιστική χρονιά σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Με δάκρια χαράς αλλά και υπερηφάνειας υποδέχτηκαν οι ασθενείς στους θαλάμους του νοσοκομείου, τον Στέφανο Λάμπρου με το εντυπωσιακό νησιώτικο βιολί του να παίζει και να τραγουδάει, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, «Καλή χρόνια με υγεία σύνεση και αγάπη. Εύχομαι του χρόνου όλοι στα σπίτια μας χωρίς προσωπίδες, χωρίς μάσκες και χωρίς στολές», είπε χαρακτηριστικά.

Υπερήφανος και συγκινημένος για ότι έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα δηλώνει μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευβοιώτης γιατρός, ο οποίος είναι παθολόγος στην Μονάδα Covid του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

«Μεγάλη συγκίνηση σήμερα…για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που περνάμε…Ένας άνθρωπος που έφτασε πριν την διασωλήνωση, σήμερα στέκεται όρθιος και στα πόδια του. Χωρίς οξυγόνο, θέλοντας να ακούσει και να δει από κοντά τον ήχο της χαράς αλλά την ελπίδας θα πρόσθετα εγώ. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα συναισθήματα» δηλώνει συγκινημένος.

Συνεχίζει λέγοντας πως, «οι μάσκες, οι προσωπίδες και οι στολές μπορεί να κρύβουν το πρόσωπο μας αυτή την χρόνια αλλά όχι την ελπίδα και το χαμόγελο μας. Τους στόχους και τα συναισθήματα μας. Σήμερα αλλάζει ο χρόνος και αυτοί άνθρωποι θα βρίσκονται μέσα. Μακριά από τους αγαπημένους τους. Έφερα λοιπόν το βιολί και μαζί με τους συναδέλφους μου πράξαμε. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε σε εκείνους είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως και στο σπίτι τους τέτοιες μέρες. Στέλνουμε το μήνυμα μας παντού. Δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε και εμείς μαζί τους. Και θα αγωνιζόμαστε με ότι έχουμε για να τους στείλουμε πίσω στις οικογένειες τους. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Βήμα βήμα όμως θα τα καταφέρουμε. Όποιος δεν μπορεί να το σεβαστεί και δεν το πιστεύει τότε λυπάμαι πολύ. Καλή χρόνια με υγεία σύνεση και αγάπη. Εύχομαι του χρόνου όλοι στα σπίτια μας χωρίς προσωπίδες, χωρίς μάσκες και χωρίς στολές».