Μεγάλος συνωστισμός για άλλη μία φορά καταγράφεται σε κεντρικά καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να χρησιμοποιεί κάθε μέσο που διαθέτει για να απομακρυνθεί ο κόσμος.

Από νωρίς το απόγευμα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πώς ο κόσμος άρχισε να συνωστίζεται και πάλι έξω από τα καταστήματα που και χθες είχαν πάρα πολύ κόσμο.

Καθώς οι αρχικές συστάσεις προς τους πολίτες να απομακρυνθούν δεν έπιασαν τόπο, χρησιμοποιούνται περιπολικά με ηχητικά σήματα, χωρίς μέχρι στιγμής τουλάχιστον να βεβαιώνονται παραβάσεις.

Την ίδια στιγμή, σχεδόν σε κάθε μία από αυτές τις επιχειρήσεις, σταθμεύει και ένα περιπολικό ή ζεύγος αστυνομικών προκειμένου με την παρουσία τους να αποτρέπεται ο συνωστισμός, πράγμα που ωστόσο δεν φαίνεται να αποδίδει.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν χθες βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε τρεις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα η κίνηση των αυτοκινήτων στην οδό Τσιμισκή είναι πολύ αυξημένη με μεγάλο μέρος του δρόμου, τόσο από την αριστερή όσο και από τη δεξιά πλευρά, δηλαδή από το λεωφορειόδρομο, να έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ.