Σε κλίμα βουβού πόνου αποχαιρέτησαν χθες συγγενείς και φίλοι, την 21χρονη Έμμα που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό στη Θεσσαλονίκη.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων όπου τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης η κηδεία της άτυχης νεαρής, η οικογένεια της όντας συντετριμμένη είπε το τελευταίο αντίο σε ένα παιδί με «καρδιά λιονταρίσια», όπως χαρακτηριστικά είπαν.

Τραγικότερη φιγούρα όλων ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην κηδεία, ήταν η μητέρα της φοιτήτριας, η οποία κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα και έκλαιγε απαρηγόρητη στο πλευρό του αδερφού της. Μαζί τους και ο πατέρας της Έμμας θρηνούσε την απώλεια της κόρης του.

Πράγματι, η Έμμα έχει συγκινήσει τους πάντες με την απόφαση της ίδιας την οποία σεβάστηκε και η οικογένειά της, να δωρίσει τα οργάνά της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, χαρίζοντας τους ζωή.

Η συμπαράσταση του και η στήριξη του κόσμου, μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτω από την δημοσίευση της 40χρονης μητέρας που έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα αποχαιρετισμού στην μονάκριβη κόρη της.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη , να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…»
Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου .. ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα ..
Θα σ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας τα οποία συνόδευε μια φωτογραφία της Έμμας και αμέσως η ανάρτηση κατακλύστηκε από τα συλλυπητήρια σχόλια εκατοντάδων χρηστών