
Οι Πειραιώτες τρέλαναν την Ευρώπη, επικρατώντας 2-1 της Άρσεναλ μέσα στο «Emirates» στην παράταση με «χρυσό» γκολ του Ελ Αραμπί στο 120’ και προκρίθηκαν στους «16» του Europa League σε μια από τις ιστορικές βραδιές της ιστορίας τους.
Οι «κανονιέρηδες» είχαν βρεθεί με σκορ πρόκρισης λόγω πανέμορφου γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 113’ με γυριστό σουτ. Τέσσερα λεπτά πριν οι «ερυθρόλευκοι» του λιμανιού άγγιξαν το 2-0 με το οριζόντιο δοκάρι του Μασούρα. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σισέ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Βαλμπουενά.
Ανώτερος συνολικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος δικαιούταν κάτι καλύτερο νωρίτερα. Και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, αλλά το πήρε σε ιδανικό σημείο.
https://youtu.be/Lxajh2deSb4
Latest posts by My City Team (see all)
- Εύα Μαντά-Idriz Sanie: Στα backstage του βιντεοκλίπ για το ερωτικό τους ντουέτο (teaser) - November 29, 2023
- Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για τρίτη διαδοχική χρονιά - November 29, 2023
- H Κέλλυ Καμπάκη εκφράζει την αγανάκτησή της για τη διακοπή της δίκης της αδικοχαμένης κόρης της - November 29, 2023