Μέσα από επίσημη δήλωση του στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα επιβεβαίωσε την παραμονή του στον πάγκο της «Ενωσης» και για την σεζόν 2020-21.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με τις επιδόσεις του Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου είχε επίσημο ραντεβού με τον Ιταλό τεχνικό και τον εκπρόσωπό του το βράδυ της Δευτέρας (9/3), στο οποίο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και την νέα σεζόν.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μάσιμο Καρέρα με επίσημη τοποθέτησή του στο κανάλι της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο στόχος του είναι να φτάσε όσο πιο ψηλά γίνεται με την «Ενωση».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τις επαφές των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της ΑΕΚ και τη δήλωση σεβασμού και των δυο πλευρών στο εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε από μόνος του το στίγμα των συζητήσεων που προηγήθηκαν και περιέγραψε τη δική του προτεραιότητα στο πιο καθοριστικό σημείο της τρέχουσας σεζόν: «Οι μάνατζερ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».