Μια 86χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσoκομείο Αττικόν και είχε προσβληθεί από τον ιό έχασε την μάχη για τη ζωή, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ.

Πρόκειται για το 88ο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Νωρίτερα, ακόμη ένας άνθρωπος από την Καστοριά άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό. Πρόκειται για 79χρονο που νοσηλευόταν χωρίς υποκείμενο νόσημα τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο 79χρονος κατοικούσε στη Μεσοποταμία, η ο οποία βρίσκεται σε καραντίνα και όπως έγινε γνωστό στην εντατική του ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται άλλοι δύο άνθρωποι από την ίδια περιοχή.

Χθες, το απόγευμα ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, στην ημερήσια ενημέρωση για τις εξελίξεις του κορωνοϊού στην Ελλάδα έκανε γνωστό πως υπάρχουν 71 νέα κρούσματα και 1.955 συνολικά στη χώρα. Παράλληλα, πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 88. Επιπλέον, επισήμανε ότι 518 κρούσματα σχετίζονται με κάποιο ταξίδι, ενώ 734 με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα. Ακόμη, τόνισε πως έχουν ελεγχθεί 33.634 δείγματα.