Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε, μαζί με συνεργούς του ένα άτομο, που επέβαινε στο όχημα του, σε κεντρικό δρόμο της Νικήτης στη Χαλκιδική.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο την Αστυνομία, στις 26 Ιουλίου ο συλληφθείς και άλλα πέντε άτομα, αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας, προσεγγίζοντας το με άλλο όχημα, τον τραυμάτισαν χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια τους, αλλά και εκτοξεύοντας του πέτρες.
Παράλληλα, ένας από αυτούς πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του, με πυροβόλο όπλο, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα στο οποίο επέβαιναν.
Το απόγευμα της Τρίτης (27/7) ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Επιπλέον, από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πυροβόλου όπλου.