Ένα εκρηκτικό ντουέτο, που αποτελείται από τον επιτυχημένο Μιχάλη Χατζηγιάννη και την μαγική Μελίνα Ασλανίδου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο Vergina Theatro κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Μεγάλες επιτυχίες, ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές, τραγούδια που χαράχτηκαν βαθιά μες στην ψυχή μας, δυναμισμός και πάθος θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτών των εμφανίσεων.
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική έρχονται για να μας χαρίσουν μαγικές μουσικές βραδιές.

«Εμείς οι δυο σαν ένα», αυτός είναι ο τίτλος της παράστασης και είναι έτοιμοι να βάλουν τη μουσικής τους σφραγίδα στα βράδια της Θεσσαλονίκης ερμηνεύοντας όλα τα διαμάντια της προσωπικής τους δισκογραφίας. Ίσως η πιο δυνατή χημεία επί σκηνής, που δημιουργεί τα πιο μαγικά ταξίδια, ανταποκρινόμενοι στην αγάπη του κοινού τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και θεωρούνται «διαμάντια» και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα, γνωρίζει πως να κάνει πόλο έλξης το κάθε της live.

Οι επιτυχίες, οι μοναδικές ερμηνείες του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μελίνας Ασλανίδου «ενώνονται» στο Vergina Theatro και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Πληροφορίες

Vergina Theatro
Regency Casino Thessaloniki
τηλ.2310 491 234

Μιχάλης Χατζηγιάννης & Μελίνα Ασλανίδου Live
Από Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:45
Παραστάσεις Κάθε Παρασκευή & Σάββατο.