Σε μία περίοδο αγωνιστικής απραξίας λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, ο Bernie Ecclestone ήρθε να… εντυπωσιάσει με τα «επιτεύγματα» του! Ο πρώην κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1 και ουσιαστικά ο άνθρωπος που γιγάντωσε το σπορ κάνοντάς το απανταχού δημοφιλές υπερθέαμα που είναι σήμερα, θα γίνει ξανά μπαμπάς!

Τι κι αν είναι ήδη 89 ετών; Η 43χρονη σύζυγός του, Fabiana Flosi αναμένεται το καλοκαίρι να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, πράγμα που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ecclestone στην ελβετική εφημερίδα Blick.

Μάλιστα ο Βρετανός έκανε και χιούμορ σχετικά λέγοντας: «Ελπίζω να μάθει σύντομα να παίζει τάβλι». Θα είναι βλέπετε ο πρώτος υιός αφού ο Bernie έχει τρεις κόρες! Την 65χρονη Deborah από τον πρώτο του γάμο με την Ivy Bamford και τις δύο πιο… γνωστές για το lifestyle τους Tamara (35) και Petra (31) που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, την Slavica Radic.

Όσο για την κατά 46 (!) χρόνια νεότερη σύζυγό του, είπε: «Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μία ευχή – το παιδί μας να γεννηθεί υγιές. Ελπίζω να μην εκφράσει ποτέ ενδιαφέρον να κάνει κάτι στη Formula 1».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τρία χρόνια αργότερα ενώ πρέπει να σημειωθεί πως η Fabiana ήταν διευθύντρια marketing του Grand Prix Βραζιλίας.