Ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Μπάμπης Παναγιωτίδης με αφορμή την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο, την Αντιπρόεδρο κ. Κρητικού Δήμητρα και τα όργανα του κόμματος για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και το δικαίωμα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη συνεχόμενη υποψηφιότητά μου στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη καθώς αν και Ά Επιλαχών στις εκλογές του 2019, δε σταμάτησα ούτε μια μέρα να προσφέρω στον πολίτη και στη Θεσσαλονίκη μας με όποιο τρόπο μπορούσα.

Σαν Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής σίγουρα έχω μάθει να μάχομαι και υπεύθυνα δεσμεύομαι να συνεχίσω να βρίσκομαι σε κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης, να βρίσκομαι δίπλα στο καθένα ξεχωριστά και να προβάλλω τις θέσεις του κόμματος και το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης.

Όλα αυτά τα χρόνια βαδίζω με γνώμονα το δίκαιο, την ασταμάτητη και αδιάκοπη εργασία στην ιδιωτική μου ζωή καθώς εργάζομαι από 17 χρόνων. Στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου δεν έχω σταματήσει να είμαι ενεργός πολίτης.

Μέσα στην κοινωνία λοιπόν, έμαθα να προσφέρω αδιάκοπα και ταυτόχρονα να αντικρίζω τις κοινωνικές αδικίες που δημιούργησαν τα τρία κόμματα εξουσίας Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

Η μάχη των επόμενων εκλογών είναι μία μάχη για τον τόπο μου, τη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε πίσω τα χρόνια που μας έχουν στερήσει τα διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας.

Η Θεσσαλονίκη στερείται θέσεων εργασίας και επενδύσεων, στερείται χώρων άθλησης, στερείται ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που θα δώσουν ανάσα ελευθερίας στους δημότες της που πλέον φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Ο αριθμός των τουριστών δεν είναι ικανοποιητικός, η συγκοινωνία είναι ελλιπής, ενώ η πόλη στερείται σχολείων και πλήρως εξοπλισμένων νοσοκομείων.

Οι εκλεγμένοι βουλευτές οι οποίοι θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στους δημάρχους είναι απόντες, την ώρα που στους δήμους λειτουργούν όλα με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Στήριξε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο δικό σου αλλά και των παιδιών σου».

Χαράλαμπος Παναγιώτιδης.

Υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης