Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά. Αυτές που γίνονται παρέες, συνθέτουν τις αντιθέσεις σε κοινή προσπάθεια για να φτάσουν στο συλλογικό αποτέλεσμα.

Έτσι δημιουργήθηκε η ομάδα του mycity.com.gr από πέντε διαφορετικούς ανθρώπους με ένα κοινό όραμα που τους ένωσε.

Οι ομάδες χρειάζονται προπονητές κι εδώ έχουμε κάποιον που ξέρει πολύ καλά να μοιράζει μπαλιές, τον διεθνή καλαθοσφαιριστή με την Εθνική Ανδρών Ελλάδος Γιάννη Γιαννούλη.

Η ομάδα παίζει και κυκλοφορεί στην πόλη και τον κόσμο με τους: Γιώργο Βένη γνωστό αθλητικογράφο, φανατικό σινεφίλ, ονειροπαρμένο ΠΑΟΚτσή και ερωτευμένο με την Πόλη των Αγγέλων.

Δέσποινα Αυγερίδου ραδιοφωνική παραγωγό, πολιτιστική συντάκτρια που κυκλοφορεί και μεταφέρει στους αναγνώστες όλα αυτά που ‘παίζουν’ στην πόλη.

Γιάννη Χατζηιωαννίδη, επαγγελματία δημοσιογράφο, με την ευθύνη της υπογραφής και υπηρέτη του ανδρικού στυλ, με την ευθύνη της επιλογής.

Μαρία Βασιλείου, εκπαιδευτικό στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με αγάπη στα θέματα που αφορούν στο παιδί, τη γυναίκα, τη μόδα, το life style.

Η ομάδα παίζει μπαλίτσα καθημερινά στο mycity.com.gr, το νέο μεγάλο πόρταλ πόλης Θεσσαλονίκης για να μη σας ξεφεύγει τίποτα!

  • Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Ματσουκαλίδη για την φωτογράφιση, τηλ 6944883981

  • Ευχαριστούμε το Barbarella Live  Βασ. Ηρακλειου 43, Θεσσαλονίκη για την φιλοξενία 

  • Ευχαριστούμε τα Οπτικά Βασιλειάδη, Ελευθερίας 47, Αμπελόκηποι, τηλ 2310 724175