Πολλές αντιδράσεις και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσαν τα όσα ανέφερε σήμερα (23/2) το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Αρης Πορτοσάλτε.

Αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στην τιμή της βενζίνης και είπε πως πως βενζίνη δε βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ, γιατί βενζίνη βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: “Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…”.

“Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη, ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις” του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. “Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες” πρόσθεσε.

Και ο Αρης Πορτοσάλτε συνέχισε: “Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;”